Slika nije pronađena

U bedu si, slomljeno ti je srce i nije ti do zabave? Ipak, mi vjerujemo da ti upravo to treba i nudimo pet načina uz pomoć kojih ćeš prestati misliti na njega.

Recept je isti bez obzira na razlog zbog kojeg si u bedu – oraspoložit će te garantirano svaka od ovih aktivnosti i pomoći ti da zaboraviš na uzrok problema.

1. Filmska večer

Najbolje ćeš se opustiti uz svoj najdraži film, najbolju frendicu i kokice. Misli će ti odlutati sigurno, a i sada tijekom zimskih mjeseci nemaš što realno tražiti vani na hladnoći. Maratonsko gledanje serija je isto odlična ideja!

via GIPHY


2. Isprobaj nešto novo.

Isprobaj padel, squash, jahanje konja, upiši tečaj latinoameričkih plesova ili nešto peto – okupirat će tvoje vrijeme, koncentraciju i potrošiti energiju. Počasti samu sebe nekom aktivnošću – barem ćeš biti bogatija za jedno novo iskustvo!

via GIPHY


3. Budi kreativna – isprobaj jedan od naših DIY recepata.

Napravi svoju masku za lice, pompon za torbu, ukrasi trapke ili se okušaj u slikanju! U tebi se možda krije novi Picasso, a da toga nisi bila svjesna! Kreativne radnje doprinijet će tvojem unutarnjem miru, otkrit ćeš svoju novu stranu i produkt će biti opipljiv.

via GIPHY


4. Izađi na koncert ili priredi karaoke kod kuće.

Glazba podiže raspoloženje svima, a možeš ju i prilagoditi svojim preferencijama. Možeš li se sjetiti ičeg boljeg od karaoka u tvojoj sobi uz nekoliko best frendica? Suze su također dozvoljene, ako osjetiš da trebaš isplakati dušu.

via GIPHY


5. Druži se s kućnim ljubimcima ili posjeti sklonište za napuštene životinje.

Pažnja i ljubav koju će ti oni pružiti naprosto je neprocjenjiva. Ako odlučiš otići u sklonište i pomoći volonterima, osjećat ćeš se iste sekunde bolje. Ipak, nemoj doma dovesti mali ZOO – mama ti vjerojatno neće dobro reagirati na više od jedne nove životinje.

via GIPHY


Nikako nemoj:

Razmišljati o uzroku problema – dečku koji te odbio ili ostavio, onome koji se ohladio ili o nekim drugim problemima. Ne isplati se nervirati oko onoga što ne možeš promijeniti.


Foto: Giphy/Shutterstock

M.Z.


Pročitajte još:

Kako preboljeti bivšega ili bivšu - što kažu oni koji su kroz prekid prošli bezbolno?

Zaboravi ga SAD – pjesme koje će ti pomoći da preboliš bivšeg

Bivši, bye bye - znanstvenici otkrili trik uz pomoć kojeg možeš preboliti bivšeg

dečko preboliti pet lakše načini cura preboljeti

Još vijesti