Slika nije pronađena

Svaki dan nas bombardiraju oglasima, spotovima i reklamama u kojima nam govore što je seksi, a što ne.

Unatoč tome, neki ljude ignoriraju takva nametanja i vode se vlastitim osjećajem. Možda je i bolje tako jer mnoge stvari koje vidimo u filmovima nisu nimalo privlačne i seksi u svakodnevnom životu. Ako vam nije jasno o čemu pričamo, dopustite da razjasnimo:

#Seks na plaži

Možda izgleda zanimljivo na ekranu, ali u stvarnosti nikako nije. Sjeti se samo koliko pijeska doneseš u kupaonicu nakon cijelog dana na plaži – a zamisli o kojoj bismo količini pijeska govorili da si se valjala u njemu s drugom osobom. O mogućnosti pijeska u vagini, koja zvuči prilično neugodno, nećemo ni razmišljati.

#Zajedničko kupanje u kadi

Da, slatko je kada se Monica i Chandler u jednoj epizodi prijatelja zajedno kupaju, ali stvarnost je nešto drugačija. Osim ako nemaš prostrani jacuzzi, nema šanse da dvije odrasle osobe stanu zajedno u kadu. To jest još bi se i dalo zgurati, ali nema micanja, maženja i ležernog izležavanja (a nakon što izađete možeš računati na manju poplavu).#Pojavljivanje pred nečijom kućom

Provođenje cijelog dana pod tuđim prozorom ili ušuljavanje kroz stražnja vrata tijekom noći romantično je jedino na filmovima – u stvarnom životu to se zove 'stalkanje'.

#Hrana u krevetu

Ne kažemo da ne treba biti maštovit u krevetu, ali filmske scene sa šlagom, jagodama i čokoladom djeluju mnogo bolje nego u stvarnosti. Hrana u krevetu znači samo veliki nered – razmazana čokolada po jastučnicama i čarape umrljane šlagom? Ne hvala!

#Ljubljenje na kiši

Ako ste gledali seriju 'One Tree Hill' onda se sigurno sjećate scene ljubakanja Lucasa i Brooke na kiši. E pa moramo vas razočarati – osim ako vam se sviđa kada vam se make up slijeva niz lice, kosa cijedi, a majica i hlače lijepe za tijelo, nije baš romantično.


#Seks u vodi

Seks u vodi nije tako jednostavan kao što djeluje; voda, naime, 'ispire' prirodnu vlažnost vagine zbog čega je snošaj otežan. Osim toga, nikako ne preporučujemo da se prepustite strastima u nekom javnom bazenu – znate li koliko se ljudi popiškilo u njega?

Foto: Screenshot
Izvor: Gurl.com
I.N.

Pročitajte još:

Prvi poljubac - očekivanja vs. stvarnost

15 stvari koje svaka sramežljiva djevojka radi kada se zaljubi

10 misli koje nas proganjaju kada se zaljubimo preko ušiju

seksi film scene

Još vijesti