Slika nije pronađena
Dečku ti je uskoro rođendan, a ti ne znaš što bi mu kupila, a da pritom ne bankrotiraš i da mu daš do znanja da ti je bitan. Nudimo nekoliko rješenja i ideja uz pomoć kojih ćeš ga iznenaditi i potrošiti minimalno.

Za rođendane naših najbitnijih osoba u životu u stanju smo izdvojiti više novaca od onih nama sporednih i to je normalno. Naravno da cijena poklona ovisi i o tome s koliko novaca taj mjesec raspolažeš.

Idealna računica kako do savršenog poklona izgleda ovako: vašim zajedničkim trenucima dodaj njegove najdraže stvari i uračunaj vrijeme koje ste proveli zajedno. Zezamo se, naravno, matematika ovaj put ne pomaže.

Ako ste kratko zajedno, od jedan do tri mjeseca, nemoj se previše financijski istrošiti, ali moraš smisliti nešto kreativno. Pokloni mu paket njegovih najdražih slatkiša i nešto što napraviš sama – npr. ispleti mu narukvicu ili daj isprintati njegov najdraži lik na običnu pamučnu majicu.

Ako je vaša veza stalna i traje od četiri do šest mjeseci već ste se vjerojatno upoznali i znaš što bi volio dobiti. Dodaj par desetaka kuna više i kupi mu slušalice za mobitel, novu igricu za PlayStation (ako igra), Bluetooth kapu ili neki drugi gagdet. Možeš ga i malo iznenaditi – na papirić napiši 'kupon za masažu kod mene' i kad ga poželi iskoristiti pruži mu pola sata masaže leđa. Zagolicat ćeš mu maštu i pružiti užitak, a ne košta ništa.

Kada ste duže od pola godine zajedno, to je već duga veza. No, to ne znači da za njegov poklon moraš izdvojiti sve novce koje imaš. Ali možeš otići s njim na utakmicu njegovog omiljenog kluba, koncert najdražeg benda ili mu kupiti one super kupaće gaće koje je spazio u izlogu dućana dok ste prolazili gradom. Možeš ga odvesti i na piknik negdje – odmor u prirodi godit će i tebi i njemu. Ako fkt trenutno nisi u dobroj financijskoj situaciji, uvijek možeš ispisati lijepe poruke i citate na papiriće šarenih boja, obojati staklenku od krastavaca temperama i ubaciti papiriće unutra. Tako će se uvijek sjetiti baš tebe.

Nadamo se da smo barem malo pomogli, a vaše preporuke za rođendanski poklon čitamo na Facebooku

Teen385

.

Foto: Pixabay/Facebook

M.Z.


Pročitajte više:

Pustili smo suzu – je li ovo najbolji poklon za rođendan ikad?

Što kad više nisi teen - kako na najbolji način proslaviti 19. rođendan?

Bliži se Valentinovo – što pokloniti dečku?

dečko poklon rođendan

Još vijesti