Slika nije pronađena

Ne brini. Mi smo tu da ti pomognemo i damo savjete. Bilo da se radi o tvojem dečku, najboljem prijatelju ili simpatiji, donosimo ti top 10 prijedloga za rođendanski poklon!

Nemoj se kao i inače sramotiti s poklanjanjem paketa gelova za tuširanje (osim ako se ne radi internoj fori, onda skroz odobravamo), već mu izmami osmijeh na lice!

1. Prijenosni zvučnik

Bez dobre glazbe nema dobrog partyja, to svi znaju! Štoviše, možda partyja ne nema, no kada se počne puštati glazba, on nekako spontano započne. Sa zvučnikom ne možeš nikako fulati, jer tko NE voli biti dežurni DJ na partyju?!

via GIPHY


2. Velike slušalice

Ok, mislimo da ne postoji osoba koja nema svoje slušalice. Bez njih ne idemo više ni baciti smeće, a kamoli negdje dalje. No, nemaju svi velike slušalice. One nam daju ipak nešto bolji i bogatiji zvuk, a i izgledaju prefora! Možda nam pokvare frizuru, ali i dalje pridonose cijelom stylingu.

via GIPHY


3. Džemper

Bio on modni mačak ili ne, lijepu majicu sigurno neće odbiti. Svi znamo da cure totalno polude kada vide dečka koji je super obučen, pa ako mu se i ne svidi, reci da je to više za tebe, nego za njega! Vidjet ćeš da će odmah obući tvoj poklon....

via GIPHY


4. Ruksak

Dečki ne nose često torbe, štoviše, čak ih izbjegavaju. No, svi imaju barem jedan ruksak koji ih nije sram nositi. Njega nose u školu, na izlete, na treninge... Nema gdje idu bez njega. Ako mu kupiš jedan dobar kvalitetan ruksak, sigurno će ti biti zauvijek zahvalan!

via GIPHY


5. Maskica za mobitel

Curama je maskica za mobitel više ukras i modni dodatak, a dečki to ipak shvaćaju nešto ozbiljnije pa si često kupe maskice koje koštaju i nekoliko stotina kuna, ali pružaju super zaštitu za mobitel! Ako je i tvoj dragi jedan od njih, počasti ga s time!

via GIPHY


6. Sat

Mislimo da se sve cure i žene mogu složiti da dečki i muškarci općenito, postanu barem deset puta zgodniji i privlačniji čim imaju dobar sat. Djeluju muževnije, ozbiljnije... Ma sve! Kupi mu jedan sat i uvedi ga u svijet muškaraca!

via GIPHY


7. Tenisice

S ovim poklonom nikada ne možeš fulati. Bilo da se radilo o novim starkama, vansicama ili air maxicama, tenisice će obradovati svakog dečka! Informiraj se koji broj noge nosi, koji mu je omiljeni model i eto ga, imaš savršeni poklon!

via GIPHY


8. Gitara

Neki su dečki skroz glazbenici, no jednostavno nisu nikada imali šansu to pokazati. Ako ti tvoj dragi stalno priča o gitari i kako bi ju želio naučiti svirati, kupi mu ju! Gitara doduše dođe nešto više (pogotovo ako je kvalitetna), ali ako mu to kupiš, bit će sretan kao malo dijete na Božić!

via GIPHY


9. Naočale

S ovim sunčanima danima koji nam slijede, prava je šteta NE imati sunčane naočale – em što mu se stvaraju bore po licu od mrštenja, em što je to super modni dodatak, pa čak i za dečke koji ne brinu o svojem izgledu (ili se barem prave da ne brinu)!

via GIPHY


10. Kožna jakna

Must have odjevni predmet i ovog proljeća je rockerska kožna jakna. Ako misliš da je to njegov đir, svakako mu ju kupi. Tako će te se sjetiti svaki put kada ju odjene – a to će biti često!

via GIPHY


Foto: Giphy/Visual Hunt

A.Š.

Pročitaj još:

Poklon koji će ga osvojiti - odaberi idealan parfem za svog dečka

Predobro! Ovo je sve što ti treba da složiš super poklon za Valentinovo - VIDEO

Ono kad imaš para na bacanje – 6 najčudnijih i pretjeranih poklona slavnih

dečko poklon rođendan

Još vijesti