Slika nije pronađena

Veza će vam se s vremenom mijenjati i to je u redu. Neće izgledati isto kada ste zajedno mjesec dana i kada budete zajedno godinu dana. Međutim, jedan period u vezi bude posebno izazovan za parove jer mnogi se upravo tada odljube.

Početak veze je uvijek najslađi. Sve vam je još novo i imate puno iskustva po 'prvi put' zajedno. Prvih nekoliko mjeseci veze se i zna zvati 'medeni mjesec', upravo zato jer je tada sve apsolutno savršeno. Što ste dulje u vezi, to onda postaje realnija i mogu se pojaviti i problemi. Postoje različita istraživanja o tome koliko traje faza medenog mjeseca u vezi, a jedan je period za vašu vezu posebno izazovan, piše Best Life Online. Jer tada se kako kažu, najviše parova odljubljuje. I to se događa nakon 6 mjeseci veze. Tada je pravi ispit za vašu vezu i vaše osjećaje – je li sve bila samo strast ili je ipak nešto više?

Početak veze je uvijek odličan, je ne bi niti ulazili u vezu ako ta osoba nije sve što želimo, ali kada prođe 6 mjeseci, onda se početni zanos smiri, a i bolje ih upoznamo. I tu mnoge veze odmah propadnu. Točnije, najviše veza nakon 6 mjeseci ipak pukne jer dođe do odljubljivanja. Tu veza postaje ozbiljnija. Ili gotova. Iako se za neke parove ovaj period medenog mjeseca produži, kroz godinu dana će vidjeti jesu li stvarno jedno za drugo ili ne. Iako je naravno moguće odljubiti se bilo kada tijekom veze, najveće su šanse da će se to dogoditi u ovom trenu.

Pogledajte još:

Jesi li stvarno spremna za pravu vezu? Prije pronalaska dečka moraš savladati ovih 5 stvari

Je li vaša ljubav ona koja će trajati cijeli život? 7 znakova koje ne doživimo, ali koji to mogu otkriti

Nemoj dopustiti da ti ovakav dečko sklizne iz ruke: 8 ponašanja koja otkrivaju da je on onaj pravi

veza odljubljivanje par kraj veze cura i dečko

Još vijesti