Slika nije pronađena
Prvi dejt nije posebno iskustvo samo za cure, i dečki su ti koji se taj dan osjećaju uzbuđeno i nervozno. Ovo je osam stvari koje rade (skoro) svi dečki prije dejta, ali to nikad ne bi priznali.

1. Razmišljaju o tome što obući
Da, iako smo mi cure navodno te koje satima razmišljamo što obući za spoj s dečkom, nisu ni dečki baš puno različiti. Dečki su isto nervozni kakav će dojam ostaviti na curu s kojom se nalaze, a između ostaloga brine ih i što će obući. Možda se oni neće presvlačiti baš 100 puta kao mi cure, ali nekoliko će puta sigurno promijeniti svoj outfit.

via GIPHY


2. Gledaju se u ogledalo
Ogledalce, ogledalce...Dečki su tipovi koji ne razmišljaju toliko o svom izgledu, ali kad se spremaju na dejt - stvar je ttly drugačija. U ogledaju proučavaju kakva im je frizura, vidi li im se ovaj novi prištić na bradi i jesu li se možda ipak morali obrijati.

3. Nervozni su
Pogotovo ako se trebaju naći s curom koja im se ttly sviđa, dečki itekako mogu biti nervozni prije dejta. Možda nam to nikad neće priznati, ali i njih je strah toga kakav će dojam ostaviti, hoće li nam se svidjeti ili će spoj ispasti pravi fail.

via GIPHY


4. Naprave nekoliko sklekova
Ne znamo rade li to jer misle da će u nekoliko minuta dobiti pločice na trbuhu koje će nam totalno zavesti, ali prije spoja dečki često naprave nekoliko sklekova.

5. Oblače nove gaće
Hmmm... Mi cure imamo naviku za spoj obući novu majicu ili fora tenke, a dečki umjesto toga oblače nove bokserice. Možda se nadaju da će postati njihove 'sretne' gaće.

via GIPHY


6. Posuđuju parfem od tate
Ako nema svoj parfem ili misli da je tatin samo malo 'ozbiljniji', dečko će prije dejta rado posuditi tatin parfem kako bi dobro mirisao na spoju i tako osvojio curu s kojom se nalazi.

7. Stalkaju na društvenim mrežama
Prije dejta, čak i dečki na društvenim mrežama malo stalkaju curu s kojom se moraju naći. Pretražuju joj profil, gledaju fotke i traže materijale o kojima će s njom na spoju moći razgovarati. Usput će, naravno, pogledati kako izgleda njezin bivši dečko.

via GIPHY


8. Unaprijed planiraju o čemu će razgovarati
Za razliku od nas cura, dečki nisu toliko pričljivi pa ih je užasno strah od one neugodne tišine na prvom dejtu. Da se barem malo osiguraju, prije spoja unaprijed će isplanirati o čemu će razgovarati i koja će pitanja postavljati curi s kojom izlaze. Ima smisla.

Foto: Unsplash/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Izbjegavajte ovo! Devet oblika ponašanja koja odbijaju i cure i dečke

OMG 12 odvratnih stvari koje rade svi dečki, ali ne žele priznati

Otkrivamo muški mozak – evo što dečki stvarno misle kad se cura rasplače pred njima

Dečki savjeti ljubav

Još vijesti