Slika nije pronađena

Cure su s Venere, dečki su s Marsa - znamo da ova fraza nije doslovno točna, ali možemo se složiti da su cure i dečki totalno različiti. Imamo različite prioritete i drugačije gledamo na svijet.

Postoje stvari koje dečke totalno živciraju kod cura (kao što je kvocanje i pretjerano analiziranje stvari), a postoje stvari koje su im apsolutno neodoljive i obožavaju ih, iako za neke od njih ne bi to nikada priznali!

Evo koje su to!

1. Oko za sitnice

Cure su takve da uvijek sve primijete, i kad treba, ali i kad ne treba. Dečkima ovo nije drago samo kada su napravili nešto za što su se nadali da cure to neće primijetiti. Ipak, u drugim slučajevima vole to što cure imaju oko za sitnice. Vole to što cure uvijek sve primijete, ali i što paze na stvari kojih se oni ne bi nikada sjetili. Tipa, ponijeti maramice u noćni izlazak...


via GIPHY


2.  Uvijek su pažljive

Bilo da se radi o rođendanu ili o tome da je taj dan pisao veliki ispit, cure će se sjetiti. Sjetit će se pitati kako je prošlo i kako se osjeća. Imat će razumijevanja ako mu treba malo vremena sa samim sobom, ali će i biti tu ako treba nekoga za razgovor. Ako treba, nije im problem niti sjediti s dragim u tišini i gledati u prazno. Znaju da nisu uvijek one na prvom mjestu, već da i dečkima treba taj osjećaj.

3. Uredne su

Koliko god dečki bili neuredni, vole kada je cura uredna. Na svu sreću, i cure vole biti uredne. Sama činjenica da se cure uspijevaju svaki dan srediti i izgledati pristojno, govori dovoljno o tome koliko im je stalo do njihovog izgleda - i dečki to obožavaju. Vole vidjeti cure u haljinama, u ružičastim majicama i s osmijehom na licu!


via GIPHY


4. Vedrina koja unose u prostor

Bilo da je  zbog njihovog smijeha ili priče koju same prepričavaju, dečki obožavaju taj osjećaj sreće koji cure donose u društvo ili prostor. Vole slušati cure kako pričaju i kako se smiju, uživaju čak i u onim visokim glasovima koji ponekad znaju biti iritantni...

Foto: Giphy/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

'Friendzone' ili BFF? Pet razloga zašto cure i dečki nikad ne mogu biti frendovi

WTF Stvari koje cure stalno rade, a dečki ih nikad neće razumijeti

KVIZ ZA DEČKE: Kakav tip cure te privlači?

cure Dečki neodoljive

Još vijesti