Slika nije pronađena

Dečki imaju određene navike koja nas cure često znaju živcirati. Ipak, sigurno nisi znala da neke stvari koje dečki rade i ti ih užasno mrziš, ustvari imaju smisla.


2. Ima puno frendica

1. Nije na društvenim mrežama
Tvoj dečko nema profil na društvenim mrežama i to ti se odmah čini sumnjivim? Iako danas skoro svi imaju barem Fejs ili Instagram, ako tvoj dečko to nema - ne znači da nešto kriva. To jednostavno znači da mu društvene veze nisu prioritet i ne predstavljaju mu posebnu zanimljivost. To nije loša stvar, samo dobra jer mu društvene mreže neće oduzimati vrijeme - radije će ga provoditi s tobom. Nije li to super?

via GIPHY


Hmmm, mžda ti se na početku može činiti sumnjivim to što tvoj dečko ima puno ženskih frendica, ali ne mora biti. To samo znači da totalno kuži cure i zna s njima, a to je super za tebe! Znači da će se tvoj dečko znati prilagoditi tebe i stvarima koje te zanimaju, što može samo učvrstiti vašu vezu.

via GIPHY


3. Ne želi vašu vezu objaviti na društvenim mrežama
Možda ti se čini sumnjivim ako ne želi na Fejsu ili Instagramu podijeliti da je s tobom u vezi, ali zapravo je to dobra stvar. Nije uvijek pametno sve objavljivati na društvenim mrežama, a tako očito misli i tvoj dečko. Nemoj mu zamjeriti jer je on s tobom zbog VAS, a ne zbog vaše ekipe na društvenim mrežama.

via GIPHY


4. Ne govori ti sve što govori svojim best frendovima
Možda ti je žao što ti tvoj dečko ne govori baš sve, pogotovo ono što bez problema dijeli sa svojim best frendovima. Ipak, on zna da nije dobro da znaš baš sve gluposti o kojima on razgovara sa svojim društvom. Neke stvari mu je ipak lakše reći frendovima nego svojoj curi, i to ne znači da te zato ne voli.

5. Ima lozinke na mobitelu i laptopu
Ako tvoj dečko ima lozinku na mobitelu, laptopu ili kompu, to ne mora odmah značiti da nešto skriva od tebe. Može biti da je stavio lozinke samo zbog sigurnosti ako mu netko slučajno upadne u sobu ili ukrade mobitel. Ako ne vjeruješ svom dečku, radije ga izravno pitaj što se događa - nemoj ni slučajno dirati njegov mobitel ili mu čitati poruke.

via GIPHY


6. Ne želi te upoznati sa svojim starcima
Nemoj odmah biti tužna ili razočarana ako te još nije upoznao sa svojim roditeljima. Ne mora biti da si ti razlog zašto to nije napravio, možda ima nekih problema doma ili njegovi starci još nisu spremni za upoznavanje njegove cure, odnosno tebe. Dečko samo ne želi da se osjećaš loše ili neugodno. Vjeruj nam, kad za to dođe vrijeme - upoznat ćeš ih sto posto!

7. Stalno ti šalje kratke poruke
Mi cure međusobno si šaljemo hrpu opširnih i dugih poruka, ali dečkima to nije baš previše jasno. Oni nemaju želje, ali ni strpljenja pisati i tipkati jednu poruku po pola sata, zato ako ti dečko pošalje kratku poruku - ne brini, to je samo njegov način pisanja.

via GIPHY


8. Treba mu dugo da ti odgovori na poruku
Nekad tvoj dečko ima obaveze i sigurno nije baš uvijek kod mobitela. Zato se nemoj čuditi ni nervirati ako ti ponekad ne odgovori na poruku iste sekunde, to ne znači da te više ne voli - samo trenutno ima nekih drugih obaveza.

9. Ne pokazuje da je ljubomoran na dečke u tvojoj blizini
Nije nam okej kad je dečko ljubomoran, nije nam okej kad mu je ttly svejedno. Možemo li mi cure uopće ikad biti zadovoljne? Ako tvoj dečko nije ljubomoran na dečke oko tebe, to ne mora odmah značiti da te ne voli, nego ti vjeruje i nema potrebe da bude ljubomoran. Kužiš?

via GIPHY


10. Ne druži se često s tvojim frendicama
To znači da mu tvoje frendice nisu okej ili ih ne voli, samo zna da nekad trebaš vremena samo za sebe i svoje BFF. On se ne žele nametati i zato vam daje priliku da se družite, i to bez njega.

11. Ne želi razgovarati o bivšim curama
Tebi je možda sasvim okej razgovarati o bivšim dečkima i vezama koje si imala, ali to znači da je tvoj dečko isto takav. Možda njemu nije ugodno razgovarati o bivšim curama i to defo ne znači da je još uvijek zaljubljen u jednu od njih.

via GIPHY


12. Ne uključuje te u sve dijelove svog života
Neke stvari radije ostavlja za sebe i svoje frendove, a ti samo slušaš o njihovim doživljajima? Nemoj brinuti, sasvim je okej da tvoj dečko ne dijeli svakožu sitnicu svog života s tobom, pogotovo ako je vaša veza tek na početku.

Foto: Unsplash/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Strogo zabranjeno! 10 stvari koje ni u ludilu ne smiješ napraviti prije dejta

Jesi li stvorena za to da budeš solo igračica? 9 znakova da bi trebala ostati single

FAIL 10 tipova dečkiju koje možeš sresti u izlasku i s kojima vjerojatno ne želiš imati posla

Dečki savjeti ljubav

Još vijesti