Slika nije pronađena
Školska godina već je ozbiljno počela, a s njom si sigurno odlučila unijeti in neke promjene u svoj život. Logično. Nova školska godina donosi neku novu tebe - bolju, sretniju i pametniju, a pogotovo kad je u pitanju ljubav.

Ove ljubavne odluke pomoći će ti da svoj ljubavni život napokon dovedeš u red, i to ove školske godine.

1. Skupi hrabrost i priđi svojoj simpatiji
Strah od obijanja mogao bi te sprječavati u mnogim stvarima, ali nemoj mu to više dozvoljavati. Nemaš ništa izgubiti ako odlučiš prići svojoj simpatiji, a postoji mogućnost da puno toga dobiješ, pa i ljubav koju si tako dugo čekala.

via GIPHY


2. Svaki dan napravi nešto što nikad nisi
Ova odluka možda ti se čini nemoguća, ali nije. Svaki dan napravi nešto što još nikad nisi, vidjet ćeš da će ti ta navika s vremenom postati normalna i takve stvari počet ćeš raditi redovito. Zašto gubiti vrijeme i svaki dan ponavljati jedne te iste stvari? Nema razloga zašto ne bi pokušala neke nove stvari, sigurno ćeš u njima uživati, a usput bi mogla i upoznati nekoga tko će ti se svidjeti!

3. Prihvati sebe kakva jesi
Znamod a ovo zvuči kao klišej i da ti stalno govorimo da budeš zadovoljna sama sa sobom, ali to stvarno mislimo. Tvoja nesigurnost koči te u mnogim stvarima, a posebno u donošenju ljubavnih odluka. Isto tako, nikad se nemoj mijenjati zbog dečka, bez obzira na to koliko ti sviđao.

via GIPHY


4. Usudi se riskirati
Sviđa ti se dečko koji je ttly izvan 'tvoje lige' i misliš da nikad ne bi pao na curu poput tebe? Nemoj da te to spriječi da mu priđeš i pokažeš mu da ti se sviđa. Vjeruj nam, postoje velike šanse da mu se dopadne način na koji si mu prišla. Zgodnim i popularnim dečkima malo cura prilazi, iako ti možda misliš da ih stalno oblijeću.

5. Nemoj petljati s dečkom koji ti se stvarno ne sviđa
Znamo da misliš da nema ništa strašnog u tome da izlaziš s dečkima koji ti se ne sviđaju previše, ali to nije uvijek najbolja ideja. Svatko od nas je barem jednom 'zabrijao' s nekim tko mu se nije sviđao 100%, ali to nije fer niti prema toj osobi, ali niti prema tebi. Nekad je stvarno bolje čekati 'ono pravo'.

via GIPHY


6. Odustani od dečka koji te ne primjećuje
Nekad treba znati kad odustati, koliko ti god to teško palo. Nemaš ništa od toga da se stalno uzrujavaš i živciraš zbog dečka kojem se jednostavno ne sviđaš.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

LOL Pet stvari koje svi ttly mrzimo kod prvog dejta i tri koje volimo

Pazi da ne odate (pre)više – fotke savršenih parova na društvenim mrežama otkrivaju probleme

Totalni fail u stvarnosti – osam najgorih savjeta o dejtanju iz naših omiljenih serija

ljubav odluke savjeti za cure

Još vijesti