Slika nije pronađena
Ljubavne veze mogu biti super stvar, ali samo ako si spremna da budeš s nekim u vezi. Ako kod sebe prepoznaješ bilo koji od ovih znakova – ipak bi trebala još neko vrijeme biti solo.

via GIPHY


1. Misliš da će veza riješiti sve tvoje probleme
Ako misliš da će ljubavna veza riješiti sve tvoje probleme, morat ćemo te razočarati i reći da se to nikad neće dogoditi. Razmišljaš li ovako, očito je da je single status za tebe bolja stvar od veze. Barem zasad.

2. Bojiš se samoće
Puno cura ulazi u vezu samo zato što se boje samoće i ne znaju kako je to biti 'bez dečka'. Ako si i ti jedna od njih, važno je da znaš da strah od samoće nije dovoljno dobar razlog za ulazak u vezu.

via GIPHY

3. Svatko u koga se zaljubiš odmah je 'onaj pravi'
Svaki dečko s kojim izađeš na dejt ili započneš vezu, za tebe je odmah princ na bijelom konju? Moraš znati da se ljubav na prvi pogled jako rijetko događa i da tek nakon nekog vremena možeš skužiti je li dečko s kojim hodaš onaj pravi ili je samo žaba koju si morala poljubiti da upoznaš svog princa.

4. Kad si u vezi, ne možeš biti svoja
Neke cure ne osjećaju se dobro u vezi i, iako je to teško objasniti, one s dečkom gube samopouzdanje. Dobra veza morala bi djelovati baš suprotno i pomoći ti da se osjećaš sigurnije, a ne biti razlog za gubitak tvoje sigurnosti.

5. Stalno se zaljubljuješ u pogrešne dečke
Ti kao da ne možeš naći normalnog dečka, nego uvijek biraš neke čudake koji na kraju ispadnu totalni luzeri. Ako imaš naviku stalno birati dečke koji nisu za tebe, radije neko vrijeme provedi solo.

via GIPHY

6. Tek si prekinula ozbiljnu vezu
U slučaju da si tek izašla iz duge i ozbiljne veze, bolje je da odmah ne ulaziš u novi odnos s nekim dečkom, bez obzira na to koliko ti se on sviđa.

7. Dosta ti je single statusa
Ako ti je dosadno i više ne želiš biti solo, to nije dovoljno dobar razlog da se upuštaš u ozbiljnu vezu s nekim. Razumijemo da ti možda nedostaje bliskost s nekim ili pažnja koju cure dobivaju od svojih dečkiju, ali ljubav ne možeš požurivati - ona ionako dolazi kad se najmanje nadaš.

via GIPHY


8. Još uvijek patiš za bivšim dečkom
Naravno da nije pametno započinjati nešto novo ako još živiš u prošlosti. Imaš li još uvijek bilo kakve osjećaje prema svom bivšem dečku, bolje je da ostaneš solo dok se tvoji osjećaji ne ohlade.

9. Nikad nisi bila solo
Ima i onih cura koje stalno 'skaču' iz veze u vezu, bez da su u bilo kojem životnom periodu doslovno single. Ako si i ti jedna od njih, možda je vrijeme da konačno vidiš kako je to biti slobodna cura - vjeruj nam, svidjet će ti se!

Foto: Unsplash/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Što nije okej s njima? Šest razloga zbog kojih su zgodne cure najčešće single

Jesi li i ti jedna od njih? 15 najčešćih tipova single cura koje poznajemo

Muke slobodnih cura: 10 glupih rečenica koje nerviraju svaku single curu

savjeti za cure ljubav solo

Još vijesti