Slika nije pronađena

Možeš biti najzgodnija i izgledati toliko dobro da će se svakom dečku okrenuti glava za tobom, ali ako imaš ove ružne navike, na tome će i ostati. Svima ćeš biti samo usputna atrakcija i neće htjeti ništa više s tobom.

Jednako koliko je bitno raditi na fizičkom izgledu, nemoj zaboraviti raditi i na sebi, na svom karakteru i svom ponašanju. Možda ćeš izgledom na prvu očarati ljude, ali ako nemaš isto takav karakter, nećeš ih dugo zadržati. Izgled nije dovoljan niti nešto što je najbitnije u vezama. Postoje ponašanja i navike koja će garantirano odbiti svakoga od tebe jer nisu niti lijepa niti pristojna.

1.Ne slušaš što ti govori

Isto kako se cure nekada osjećaju kao da ih dečko uopće ne sluša i ne doživljava, i dečki se mogu isto tako osjećati. Ako ne održavaš kontakt očima i gledaš svuda osim u njega, to će pročitati kao da već tražiš drugu osobu s kojom ćeš sljedećom razgovarati i da ti on nije zanimljiv. Govor tijela je itekako bitan.

2.Ismijavaš stvari koje on voli

Geek je i voli Star Wars ili je zaluđen nekom igricom? Što god da je neka aktivnost koju obožava, nikako neće biti sretan ako ga zbog toga kreneš ismijavati. Dečki imaju drugačije hobije i stvari koje ih zanimaju nego cure, čak iako ti zvuči glupavo, nemoj ga zbog toga ismijavati. Nije lijep osjećaj.

3.Okrećeš se za drugim dečkima dok ste zajedno

Ili još gore, komentiraš druge dečke pred njim i govoriš kako je netko zgodan. Pa naravno da ćeš ga tako odmah odbiti! Iako ti to može zvučati kao taktika da ga učiniš ljubomornim, reakcija može biti totalno drugačija.

4.Ne pokazuješ osjećaje

Nećeš mu za 5 dana reći da ga voliš, ali sagraditi oko svojih osjećaja zid i biti emocionalno hladna isto nije način. Nekada kada se bojimo da će nas netko povrijediti, emocionalno se zatvorimo, ali tako tek možeš biti sigurna da ga nećeš zadržati.

5.Duriš se na njega kad nije po tvom

Koliko imaš godina? 5? Dečkima će ovo djelovati kao razmaženo ponašanje. I ne da im se s tim nositi.

6.Imaš izljeve ljubomore

Lijep je osjećaj kada znaš da je nekome toliko stalo do tebe, ali kada tvoje ponašanje postane malo previše posesivno, dečki bježe koliko ih noge nose.

7.Uvijek si negativna

Umjesto da u svemu vidiš nešto loše, pokušaj pronaći nešto dobro. I ti ćeš biti sretnija, a i drugima ćeš biti privlačnija.

8.Lažeš

Možda ti misliš da si pro u laganju i da te neće uhvatiti ako malo okreneš istinu, ali hoće. I onda će biti kraj vašem druženju.

9.Materijalist si

Lijepo je imati lijepe stvari, ali nemoj osuđivati druge s obzirom na to kakva im je financijska situacija i očekivati da će te voditi tko zna gdje na dejt, a znaš da ima normalan džeparac.

10.Nemaš samopouzdanja

Ovo nije nešto što možeš promijeniti preko noći, ali s vremenom, sve je moguće. Samopouzdanje je privlačno. Nemoj miješati skromnost i manjak samopouzdanja.

11.Imaš zlobne komentare

Sarkazam i pikanje drugih u bolna mjesta su zabavni, ali nemoj pretjerivati s osobom koju si tek upoznala i koju kratko znaš. To će njima samo izgledati kao da si puna osuda i zlobna, čak i ako nisi imala loše namjere.

12.Šutiš i šutiš

Nervoza nekada učini svoje, ali ako ćeš stalno šutjeti i odgovarati na pitanja kratkim odgovorima i ne postavljati nikakva pitanja zauzvrat, nećeš biti privlačna drugima.

13.Svađaš se oko svega

Nikada ništa nije dobro što napravi ili kaže i oko svega pokrećeš svađe. Nikako to nije osobina koja će osvojiti dečke.

14.Nisi ambiciozna

Jedino što želiš u životu je za vikend otići van i napiti se. Čak i dečkima sa 18 godina ovo neće biti privlačno, a pogotovo ako se viđaš s nekim starijim.

15.Uvijek ti moraš biti u centru pažnje

Fokus mora biti na tebi, tema razgovora se mora odnositi na tebe, svaku rečenicu koja izađe iz tvojih usta započinješ s 'ja'… Možda imaš mali problem ako se u ovome pronalaziš.

Pogledajte još:

Situacije kada trebaš slušati svoj razum, a ne srce – u ovim ti slučajevima srce ne daje dobar savjet

Nerealna očekivanja koja cure imaju u vezi – ovih 7 će ti samo ubiti vezu

Psihološki test kojim cure provjeravaju koliko su im dečki vjerni – isprobaj i ti na svom dečku

odbija dečke loše osobine nisi materijal za vezu ružne navike

Još vijesti