Slika nije pronađena

Kao i sve ostalo, i veze se na Instagramu pokazuju kao savršenije nego što jesu. Kada gledaš fotke ludih dejtova, ekstravagantnih poklona, slatkih dana provedenih u druženju, počneš se pitati je li s tvojom vezom sve okej.

Iako ste sretni, ne izgledate kao parovi na Instagramu, ne provodite toliko vremena zajedno, dečko ti se uglavnom ne želi satima naslikavati, niti idete na toliko kreativne i lude dejtove. I to je u redu! Savršene veze kakve vidiš na društvenim mrežama ne izgledaju tako svaki dan niti je to realno očekivati. U svakoj vezi ima uspona i padova, samo ih influenceri na Instagramu znaju pokazati u pravom svjetlu da one loše trenutke nitko ne sazna. Ovih 6 stvari ćeš često vidjeti da parovi rade na Instagramu, ali u stvarnom svijetu to tako i ne izgleda.

1.Putovanja svako malo
Ako pratiš neki par na Instagramu, vidjet ćeš da su gotovo stalno negdje na putovanjima, bilo neka daleka u druge države ili po onoj gdje žive. Čini se kao da većinu vremena rade upravo to – putuju. Iako influenceri imaju više prilika za putovanja, plaćena partnerstva uz koja je to jednostavnije, nekada i plaćena cijela putovanja, ali ne putuju toliko često koliko žele da to povjerujemo. To što ti i dečko odete jedom godišnje negdje nije loše ili znak da nešto nije u redu, većina radi upravo isto tako.
 

 

2.Spontane fotke na kojima uvijek izgledaju savršeno i zaljubljeno

Čini se kao da ih stalno netko uhvati u spontanom trenutku gdje izgledaju toliko zaljubljeni i slatki, ali takve su fotke u 99% slučajeva prije jako dobro isplanirane i nisu uopće spontane. Naravno da žele uvjeriti pratitelje da su savršen par, a sve što ti izgleda na njihovim profilima kao spontano, dobro je razrađeno.

3.Vole SVE jedno na drugom

Ne prođe dugo da su u vezi, a već imaju izljeve ljubavi i pišu da su suđeni jedno drugom, savršeni, da nemaju mane... Kada se u nekoga zaljubiš ta će ti se osoba činiti kao najsavršenija na svijetu, ali nitko nije savršen, svi imamo mane. Parovi se na Insta vole praviti da vole baš SVE u vezi sa svojim partnerom i da im je veza najdivnija... i onda odjednom objave da su prekinuli. Iako je lijepo da su sretni, takve veze se uvijek čine kao da idu prebrzo, zato ih nemoj uspoređivati sa svojom i očekivati da će ti dečko za tjedan dana izjavljivati ljubav na sva zvona, jer vjerojatno neće.

 


4.Dejtovi su im uvijek tako dobro isplanirani

Svaki put kada idu van, imaju neki savršeni dejt, nikada nešto jednostavno poput obične šetnje ili odlaska na cugu. Uvijek je sve extra i kao stvoreno za fotkanje za Instagram. Ali bez obzira na to što vidiš, nije im svaki dejt baš takav, a naravno da one običnije neće toliko prikazivati.

5.Izljevi ljubavi se događaju svaki dan

Toliko sladunjavosti ne vidimo nekada niti u romantičnim filmovima. U redu je nekada objaviti fotku s dečkom i napisati nešto slatko, ali posvećivati mu svaku objavu, ostavljati takve komentare na svakoj fotki... malo je previše. Neke stvari i informacije ipak bolje da ostanu privatne, između vas dvoje. Tako će biti posebnije. Čini se kao da se ovi parovi nikada ne porječkaju niti posvađaju!

 

6.Stalno provode vrijeme zajedno

Uz sve obaveze i druženja s drugim ljudima, nemoguće je vidjeti se s dečkom baš svaki dan – i to je u redu. Samo zato što ste zajedno, ne morate i biti doslovno non stop zajedno. I dalje trebaš imati ženska druženja sa svojom ekipom, izlete s roditeljima ili odlaske u shopping sa sestrom, dečko ne bi trebao biti jedina osoba u tvom životu. Nemoj dozvoliti da te Insta parovi uvjere da trebaš biti s dečkom 24/7 kako bi vam veza bila sretna ili dobra – ne trebaš.

Pogledajte još:

SAMO ZA DEČKE Ovako možeš zavesti baš svaku curu koja ti se sviđa

Nedozvoljena ponašanja kod dečkiju koja niti jedna cura ne bi trebala tolerirati na prvom spoju

Jeste u vezi ili ne: Koliko se dugo trebaš viđati s nekime prije nego definirate vaš odnos?

instagram realnost ljubav veza par

Još vijesti