Slika nije pronađena

Koliko god želiš da ti veza bude uspješna i da ti dečko bude sretan, negdje trebaju postojati granice između ponašanja koja su u redu i koja su pretjerivanje. Ovo su ona koja nikada ne bi trebala raditi za svog dečka, bez obzira na to koliko ti je stalo do njega.

Žrtvovati svoju sreću za uspjeh veze je najveća glupost koju netko može napraviti jer to ne vodi na dobar put. Postoje stvari koje su u redu da napraviš za dečka, ali i neke koje ne bi trebala nikada. Nekada je bolje prihvatiti realnost i priznati si da on nije za tebe nego pokušavati svim silama i ovim načinima učiniti ga sretnim ili osigurati si da vam veza potraje još neko vrijeme. Ovih 5 stvari jednostavno nemoj raditi, zbog sebe.

1.Stalno rješavati njegove probleme

Svi imaju neke probleme u životu i u redu je nekada pomoći osobi ako možeš i ako to ima smisla, problem postaje kada konstantno ti budeš ta osoba koja će rješavati probleme svog dečka. U želji da mu olakšaš i pomogneš kako god možeš, nekada možeš i pretjerati. Nisi s njim kako bi ga pretvorila u osobu koja ima sređen život, to je njegov zadatak.

2.Kupovati mu jako skupe poklone

Poklonima se ne kupuje ljubav. Nekada će jeftina, ali promišljena sitnica biti ljudima puno draža od skupog općenitog poklona koji im je mogao pokloniti bili tko, netko tko ih poznaje svega jedan dan. Kupovanje skupih poklona je nezgodno pogotovo ako osoba kojoj kupuješ nema jednake mogućnosti kao ti i ne može uzvratiti. Onda će se osjećati neugodno i loše. Lijepo je voljene razmaziti poklonima, ali to mogu biti i male slatke geste, a ne parfemi, satovi i markirana odjeća.

3.Ponavljati mu 'jesam ti rekla!' i tako pokazivati da je stalno u krivu

Znaš da si u pravu i znaš da si mu rekla da će se to dogoditi, ali te nije slušao. Sigurno je i sam toga svjestan bez da mu svaki put netko to nabija na nos, pogotovo osoba koja bi trebala biti na njegovoj strani. Nitko ne želi svako malo čuti ovu rečenicu, to je kao da ti netko cijelo vrijeme naglašava da donosiš krive odluke, da nisi toliko pametna osoba, da ne razumiješ ništa i slično.

4.Prestati se družiti s prijateljicama i baviti se hobijima - zbog njega

Samo zato što si našla dečka, ne znači da nema i drugih ljudi i drugih stvari u tvom životu. Škola je i dalje tu, tvoja BFF isto, a i hobiji kojima se baviš u slobodno vrijeme. Nemoj te stvari žrtvovati zbog dečka baš nikada. Ako ne može prihvatiti da se trebaš družiti s prijateljima i imati nekada vrijeme za sebe i stvari koje voliš, onda ta veza neće imati baš sretnu (ni zdravu) budućnost. Svaki dečko koji će te tražiti da se odvojiš od frendica nije još za vezu.

5.Promijeniti svoj izgled

Tvoj dečko voli cure s plavom kosom, a ti imaš prirodno tamnije smeđu? Ako je tebi tvoja kosa super takva kakva je, ne bi ju trebala mijenjati samo da više izgledaš kao cura za koju tvoj dečko govori da mu je savršena. Isto je i sa svim drugim detaljima koji su dio tvog stila i izgleda. Jasno je da mu se želiš više sviđati, ali da mu se već full ne sviđaš, ne bi niti bio s tobom. Nemoj komentare koje nabaci na druge cure uzimati previše ozbiljno. Da mu se ne sviđa kako izgledaš, sigurno ne bi bio tu.

Pogledajte još:

Želiš se pomiriti s bivšim? Na ovo trebaš obratiti pažnju prije tog koraka

Nekada riječi nisu potrebne - 3 načina na koja možeš povrijediti svog dečka, a da toga nisi ni svjesna

Što dečki stvarno misle kad kažu da 'žele prostora'? Ima 7 mogućih razloga – i ne znače svi kraj

ljubav ne radi zbog dečka dečko ponašanja