Slika nije pronađena

Da ne bi slučajno nekome palo na pamet baciti oko na tvog dečka! Djevojke su pronašle simpatičan način kako 'obilježiti' svog dečka. Odjednom sve više cura ovo radi.

Većini neće biti drago vidjeti da se druge cure motaju oko njihovog dečka. Pa čak i ako nisi ljubomorna osoba, ovo nije baš nešto što će te oduševiti. Pogotovo ako neka cura ne odustaje. Sada je sve popularnije na jedan specifičan način dati drugima do znanja da je tvoj dečko zauzet. Dečki nisu baš takvi tipovi pa da će nositi lančić s privjeskom koji ima prvo slovo tvog imena ili da će nekim drugim detaljem koji nose svaki dan davati do znanja da su zauzeti. Cure su sada zato počele popularizirati da im naprave narukvicu koja izgleda obično, ali samo na prvu, svaka će cura znati kakva je to narukvica. A narukvica je zapravo od naramenice grudnjaka.

@demyyp_ i did it #foryou #couplesgoals ♬ Jr Stit x bruno mars x adele - Margaux_lbt

Sigurno i ti imaš neki grudnjak koji inače ne nosiš i ovo je idealno za napraviti od njega. U videu je pokazano kako ju zavezati oko ruke i tu će ti pomoći plastični dodaci koje ima svaka naramenica. Bit će za ovo najidealnije koristiti onu naramenicu koja se zapravo da skinuti s grudnjaka bez rezanja. Nije nešto što je jako uočljivo ili napadno, zapravo izgleda kao jednostavna i obična narukvica pa je vjerojatno i da tvom dečku neće smetati ako mu ovo staviš oko ruke. A opet, svaka cura koju sretne i upozna, po ovome će moći znati da je to nečiji dečko.  

Pogledajte još:

Dvije riječi koje imaju veće značenje u vezi od 'volim te' - one su dokaz da te istinski voli

Zašto biste svoju vezu trebali držati podalje od društvenih mreža? Postoji 7 jednostavnih razloga

Najbolji komplimenti koje možeš dati dečku – na ovih će se 9 svaki rastopiti

veza pokazati da je tvoj ljubav dečko

Još vijesti