cura i dečko

Prekidanje porukom je vjerojatno najgori mogući način za ostaviti nekoga. Može svatko imati barem toliko obzira da to napravi licem u lice. Koliko ti god bilo bolno, drugoj će strani biti još bolnije. Uz poruke, ovo su najgore situacije za prekid.

Nadamo se da ti se niti jedna od ovih situacija do sada nije dogodila. Iako prekid nikada nije lagan, čak ni kada se oboje složite da je to najbolje rješenje, uvijek će biti bolno. Ali ove situacije su kategorija iznad. One će biti posebno neugodne i bolne. Za onu osobu koja će biti ostavljena. Čak da ti je i malo stalo do osjećaja osobe koju želiš ostaviti, nemoj ih ostaviti u ovim situacijama. Radije pričekaj još dan ili dva.

1.Točno prije nekog velikog testa ili ispita

Možeš odmah pretpostaviti da će osoba zeznuti taj ispit ili tekst. Kako se koncentrirati na učenje ili pisanje kada te upravo netko ostavio. Pogotovo ako je došlo iz vedra neba. Prekid će biti jedno od najvećih ometanje učenja koje se može dogoditi. Radije pričekaj koji dan da im prođe ispit pa onda baci bombu.

2.Dan prije ili na njihov rođendan

S druge strane, glupo je ostati s nekime i provesti rođendan s njima, kupiti im poklon i praviti se da je sve okej kada znaš da nije i da ih planiraš ostaviti. Ali isto tako možeš pretpostaviti da će im rođendan biti u potpunosti uništen ako prekineš na taj dan ili dan prije. Definitivno poklon koji nitko ne želi.

3.Na godišnjicu vaše veze

Ovo će izgledati kao da namjerno želiš povrijediti tu osobu i iščupati joj srce. Pogotovo ako ste za godišnjicu imali neki plan i trebali otići na romantični dejt. Ne znamo kako uopće uklopiti prekid u godišnjicu, a da ne bude totaln awkward i najgora moguća stvar na svijetu.


4.Odmah nakon što netko njima blizak umre

Iako nije tvoja dužnost da ostaneš uz tu osobu, nikako nije okej niti tada ih do kraja slomiti. Pokušaj toj osobi dati do znanja da si tu za nju, i stvarno i budi, ali pokušaj naglasiti da si tu kao prijatelj/ica. Pa kada prođe nekoliko tjedana, odradi što je bilo u planu,  na neki najnježniji način. Nikako preko poruke!

5.Na druženju s cijelom ekipom ili obiteljskom druženju

Vjerojatno je tada i fokus na nekom drugom, ovako ćete vi ukrasti svjetla reflektora i napraviti da taj dan bude o vama, što nikako nije fer, a i bit će prilično neugodno za osobu koja će biti ostavljena. Nemoj ih staviti u takav položaj. Najbolji scenarij za prekid je kada ste negdje sami, samo vas dvoje, za ovo ne bi trebalo biti nikakve publike.

6.Dok ste na zajedničkom odmoru ili izletu
Pogotovo ako te otišli negdje autom i vozili se zajedno
. Stvari će biti komplicirane i ružne. Nije moguće da je baš ovo trenutak kada moraš prekinuti. Ako znaš da želiš prekinuti, nemoj niti pristajati na ovakve dogovore i otkaži ranije, na vrijeme, ne večer prije. I objasni o čemu se radi. Bolje tako pa da niti ne odete na taj izlet ili putovanje nego da odete i pamtite ga kasnije kao najgori izlet ikada.

7.Kada te uhvati u prevari

Svi znaju da je vaša veza gotova kada te partner uhvati da ga varaš. Ali ako je to trenutak kada ćeš i ostaviti osobu, odmah nakon što te uhvatila da ju varaš, to je samo dolijevanje ulja na vatru. Bez brige, prekid će se dogoditi, ali nije na tebi da još i to iniciraš. Daj osobi priliku da se malo sabere, i ispričaj se, prihvati prekid i bježi.

Pogledajte još:

Jesi li loša u dejtanju? Ako se pronalaziš u ovih 10 stvari spojevi s tobom nisu baš za pamćenje

Genijalna metoda koja će ti reći kada je vrijeme da ga ostaviš – evo koliko puta smije zeznuti

Trenutak u vezi kada najviše parova prekida – više od polovica veza ovdje pada u vodu

veza najgori prekidi ljubav Prekid

Još vijesti