Slika nije pronađena

Kada ste usred grozne svađe, vjerojatno nećete ni ti ni on razmišljati previše o tome što govorite i samo ćete sipati rečenice koje ćete kasnije vjerojatno požaliti. Pa ipak, čak ni u takvoj situaciji, kada je svađa najgora, ne bi trebali reći ovu jednu rečenicu.

Svađanje s dečkom je sasvim normalna stvar, dapače, dobra, jer to pokazuje da je vaša veza zdrava. Povremene svađice su nešto što se ne može izbjeći, one pomažu da vam se odnos učvrsti, kao i da naučite bolje međusobno komunicirati. Zato se nemoj zabrinjavati oko toga, čak ako se to događa i redovito. Sve je dobro dok jedno od vas ne počne u svađama koristiti ovu posebno toksičnu rečenicu: 'Možda bi trebali prekinuti'.


Ova je rečenica najgora stvar koju možeš reći u žaru svađe
. Vjerojatno ju ne misliš ozbiljno, ali svejedno ju ne bi trebala izgovoriti jer to je jedina stvar koja može ostaviti posljedice i nakon svađe i nešto što ne možeš samo tako povući. Možeš reći da nisi mislila ozbiljno, ali će drugoj osobi ostati u glavi. Bez obzira koliko svađa bila velika ili koliko si ti ljuta, kada spomeneš prekid, postaje ozbiljno. Jer koliko god svađa bila velika ili ti ljuta, zato što su svađe normalna stvar, očekuje se da će se s vremenom to riješiti, ali ovako daješ do znanja da ti ipak nije dovoljno stalo i da želiš odustati od vas.

Ako spominješ prekid, neka to bude zato što to stvarno misliš, a ne samo kako bi povrijedila partnera, jer iako se tebi čini samo kao da si to rekla u ljutnji, posljedice mogu biti puno veće. Nijedna druga riječ ili uvreda neće napraviti toliku štetu kao rečenica 'Možda bi trebali prekinuti'.

Pogledajte još:

Normalna ponašanja koja će dečki vidjeti kao znakove da ti se sviđa: Ovih 7 često krivo tumače

Slatke geste u vezi na koje cure padaju: 25 sitnica koje želimo, a ne bi nikada otvoreno tražile od dečka

Izazovi i problemi s kojima će se susresti svaka veza – ali će ih samo one čvrste preživjeti

Svađa svađa u vezi svađanje najgora rečenica

Još vijesti