Slika nije pronađena

Ljubav i zaljubljenost dvije su različite stvari, a između njih postoji velika razlika. Po odgovorima na ova pitanja možeš vrlo lako prepoznati radi li se o pravoj ljubavi ili samo privlačnosti koja ima rok trajanja.


Koliko jako želiš seks s njim?

Ako je tvoj odgovor potvrdan - riječ je o najobičnijoj privlačnosti. Da, znamo da poželimo spavati i s osobom koju volimo, ali u tom nam je slučaju ipak malo važnije kako će sve skupa izgledati.

via GIPHYAko umjesto toga brzaš i jedva čekaš da to konačno obavite, ono što osjećaš prema dečku samo je požuda. Seks je sastavni dio svake ozbiljne veze, ali ako prema svojoj simpatiji imaš samo osjećaje jake privlačnosti, ne radi se o pravoj ljubavi već zaljubljenosti koja će proći vrlo brzo.

Koliko toga dijeliš s njim?

Odgovor na ovo pitanje odmah će ti biti znak je li to što osjećaš prema dečku ljubav ili samo zaljubljenost. Kad nekoga voliš, i najmanju sitnicu dijeliš s njim - želiš da on bude sastavni dio tvog života i svega što ti se trenutno događa. Za razliku od toga, ako prema simpi osjećaš samo privlačnost, najvjerojatnije s njim nećeš željeti dijeliti baš sve, i to zbog straha da mu se prestaneš sviđati.

via GIPHY


O čemu razmišljaš kad ste zajedno?
Kad si sa svojom simpom, o čemu razmišljaš? Ako svaki trenutak zajedno provodiš sanjareći o ljubljenju, maženju i seksu - teško da su tvoji osjećaji prema dečku nešto više od obične požude. Kad si s voljenom osobom, razmišljaš o svemu što ga čini posebnim, a to osim privlačnosti uključuje i razgovor, smijeh i povjeravanje o problemima koji vas muče.

via GIPHY


Što bi istaknula kao najbolju stvar kod njega?
Ovo pitanje odmah će ti dati odgovor je li riječ o ljubavi ili samo prolaznoj požudi. Naime, ako si kao najbolju stvar kod njega navela fizički izgled - oči, osmijeh, pločice na trbuhu ili guzu, za tebe imamo loše vijesti. Da je riječ o pravoj ljubavi, prvo bi spomenula njegov humor, iskrenost, osobnost i/ili bilo što drugo što se ne odnosi na to kako izgleda. Uostalom, znaš kako se kaže - 'ljubav je slijepa.'

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Prava ljubav ili fail unaprijed? Osam znakova da se tvoja veza razvija prebrzo

PRELOŠE Deset najgorih ljubavnih savjeta koje je čula svaka cura, a nikad nisu imali smisla

Prava ljubav ili ipak ne?! 10 znakova koji pokazuju da vaša veza neće potrajati

ljubav savjeti dečko

Još vijesti