Slika nije pronađena
Danas je flertanje postalo sastavni dio virtualnog svijeta pa svi puno lakše prilaze osobi koja im se sviđa online nego uživo.

Ali, kako prepoznati osjećaje osobe koja je presramežljiva da ti uleti čak i preko društvenih mreža? Ne brini, iako je teško - nije nemoguće skužiti kad se takvoj osobi sviđaš. Pogledaj koje stvari totalno odaju njegove namjere.
1. Lajka ti baš svaku objavu
Ovo nije baš teško prokužiti. Njemu se sviđa baš svaka objava koju postaš na fejs, Instagram ili Twitter? To je to, možeš biti sigurna da mu se barem malo sviđaš, pogotovo ako te objave nemaju veze s vezom, a njemu se sviđaju. Sramežljivi dečki misle da je lajk dovoljno jasan dokaz da im se sviđaš.

2. Komentira tvoje objave samo da ga primijetiš4. On je online samo kad si ti

Iako nikad ne stavi neki ultra pametan komentar, to ga ne sprječava da ti komentira baš svaku objavu, fotku ili status. Možda mu je samo dosadno, a možda mu se stvarno sviđaš. Ponavlja li se to često, onda je sigurno ovo drugo.

3. Javlja ti se zbog svake sitnice
On će ti poslati poruku samo da te pita kako si ili da ti ispriča koga je sreo u školi. kako god, ako mu se sviđaš, stalno će tražiti (pa i najmanji) razlog da ti se javi i bude u kontaktu s tobom. To i nije toliko suptilno zato mu odgovaraj odmah (ako ti se sviđa, ofc) jer bi se na ignoriranje poruke mogao preplašiti i prestati se javljati.

Iako na društvenim mrežama i svojim profilima nije ništa objavio već mjesecima, ipak je baš svaki, ali SVAKI put online kad si i ti. Može biti da je to samo slučajnost, a možda mu se sviđaš pa je na mreži samo da se čuje s tobom. AWWW, kladimo se da je u pitanju ovo drugo.

5. Pokušava saznati sve o tebi

Kako se najbolje zbližiti s nekim nego da zajedno razgovarate o stvarima koje vas oboje zanima? On na društvenim mrežama skuplja informacije o tebi, pokušava saznati koje filmove pratiš, koju hranu voliš I koju glazbu slušaš? Defo mu se sviđaš jer to ne bi radio da ga ne zanimaš, sto posto smo sigurni u to.

via GIPHY


6. Uvijek pogleda tvoj story na Instagramu
Srećom pa danas možemo vidjeti tko nam pregledava sve storyje na instaču ili fejsu. On zna da ti možeš vidjeti tko ti gleda storyje na Instagramu, ali ga to ne sprječava da pogleda baš svaki koji objaviš? Sigurno mu se sviđaš jer dečki neće stalno pratiti curu do koje im baš nimalo nije stalo. Misle da se to ne isplati raditi za curu koja im je samo frendica. 

Ako si skužila sve ove znakove kod osobe koja ti se sviđa, budi sigurna da se i ti sviđaš njemu. Nemoj čekati da ti se ovaj sramežljivko javi jer bi se mogla načekati. Umjesto toga, javi mu se i pozovi ga na dejt. Vjeruj nam, dečki vole kad im cure prilaze, a pogotovo ako su oni presramežljivi da naprave prvi korak.

Foto: Unsplash/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Lajk, follow ili komentiranje fotki – ovo su znakovi da flerta s tobom online

Pusa, nešto više ili samo 'bok'? Istraživanje je otkrilo kako najčešće završavaju dejtovi

Male tajne zavođenja – šest trikova koji će ga natjerati da te pozove na dejt

Lajk follow društvene mreže

Još vijesti