Slika nije pronađena

S obzirom na to koliko ste dugo u vezi, postoji idealna količina viđanja. Nije baš najbolje da svaki dan po cijeli dan visite zajedno kada se tek upoznate. Ovako će biti najbolje za vašu vezu.

Iako bi se najradije htjela vidjeti s njim non stop, to možeš pretpostaviti da nije baš najbolja opcija, i da, iako se volite, trebaju postojati neke granice i vrijeme za sebe. Svaka veza treba neka pravila i granice, jer inače vjerojatno u nekom trenu jednom od vas će postati previše i počet ćete se polako udaljavati. Umjesto da odmah uskočite u vezu na najjače i ne odvajate se jedno od drugog gotovo nikad, krenite polako i razumno. Postoji recept za uspjeh koji otkriva koliko je najbolje vidjeti se s dečkom ili curom s obzirom na to koliko ste dugo zajedno.

Ako ste zajedno mjesec dana ili manje

Na početku je najpametnije krenuti s otprilike jednim viđanjem tjedno ili provođenjem svakog drugog vikenda zajedno. Tako ćete se redovito vidjeti, ali ćete si istovremeno dati i priliku da si falite, a da ne preforsirate odnos za početak. I dalje ćete imati vremena svatko za sebe i svoje stvari, a kako ćete dulje biti zajedno i postajati sve veći dio života jedno drugome, tako ćete se početi i češće viđati, što će doći nekako prirodno.

Ako ste zajedno nekoliko mjeseci

Oni parovi koji su nema dugo prošli 2 ili 3 mjeseca viđanja sigurno već imaju neku rutinu viđanja koju su pronašli, a koja im odgovara. Ne razvija se svaki odnos jednakom brzinom, ali u ovoj fazi se preporučuje da bi bilo najidealnije da imate barem jednu večer tjedno kada ćete se družiti samo vas dvoje, a onda još jedan ili više dana ako imate zajedničku ekipu s kojom se družite ili se vidite na kratko.

Ako ste zajedno pola godine

Do tada se već oboje naviknuti jedno na drugo, ugodno vam je zajedno, nema više nervoze, sve je opušteno i ne viđate se više po nikakvim pravilima. Dok su na početku veze svi oprezni s time trebaju li se javiti da se vidite ili da još malo pričekaju, u ovoj fazi toga više nema. U redu je da ako se viđate i 3-4 puta tjedno, to je nekako idealno za pola godine veze, ali i ako se i dalje viđate jednom tjedno. Ovisno o tome što vam oboma najbolje odgovara. Tu bi već trebali dobro znati kakav osoba s kojom ste u vezi ima raspored i koliko kada ima obaveza i kako se to uklapa s tvojim životom. U ovom periodu vaše veze nema pravila koje govori da se previše viđate.

Ako ste zajedno godinu ili više

Tu je u redu ako se vidite i svaki dan! Očigledno ste već do sada uspostavili dobru rutinu viđanja, jer da niste, ne bi niti izdržali toliko dugo zajedno. Nema previše viđanja kada ste ovako dugo skupa, čak i ako više dana u tjednu provodite zajedno od jutra do mraka, i to vam odgovara, odlično.

Pogledajte još:

Sviđam mu se, ne sviđam mu se… Znakovi u njegovom ponašanju koji otkrivaju da se baš i nije zagrijao

Koje godine su idealne za dejtanje i prve ozbiljne veze? Provjeri jesi li još uvijek premlada

Laži koje govorimo na početku veze: Na ova pitanja puno ljudi neće odgovoriti iskreno

veza dejtovi ljubav viđanje

Još vijesti