Slika nije pronađena

U kojem će se smjeru kretati vaša veza, ovisi o načinu na koji pristupiš razgovoru. Napadanje i povisivanje glasa nisu rješenje.

Veze su slatke i zabavne, ali rijetko mogu proći bez drama. Postoje pojedine teme kojima moraš oprezno pristupiti, a pravi način i tajming su najbitniji. Terapeut Isiah McKimmie savjetuje kako porazgovarati s dečkom o ovim nezgodnim stvarima.

*Treći kotačić zvan PS4.

Rješenje za ovaj problemčić je kompromis. Postoji puno igrica koje mogu igrati oba spola. Predloži dečku da zajedno odigrate igricu. Tako ćeš više vremena provesti s njim i jako se zabaviti. Zauzvrat traži da on pogleda neku seriju ili romantični film s tobom.

*Zajedno ste nekoliko mjeseci i želiš promijeniti ljubavni status na Fejsu.

Reci dečku kako se osjećaš u vezi. Objasni mu da ti se jako sviđa i da želiš promijeniti svoj status na Fejsu. Pitaj ga što misli o tome. Neki dečki ne vole objavljivati takve stvari na društvenim mrežama pa se nemoj iznenaditi ako te odbije. Nemoj to uzeti previše k srcu jer vjerojatno za to ima opravdane razloge. Upitaj ga može li ti reći zašto želi sakrivati ljubavni status.


*Frendovi su problem.

Ako se dečko drugačije ponaša prema tebi kada je u društvu, nemoj šiziti. Dečki u većini slučajeva ne znaju kako se trebaju ponašati pred frendovima kada su cure pokraj, a uzrok neobičnoga ponašanje je i sram. Vrlo vjerojatno se i ti drugačije ponašaš kada je tvoja ekipa u blizini. Bitno je naučiti međusobno se poštivati. Također, ako ti je dečko nešto izbrbljao frendovima, a nije smio, popričaj s njim o tome i reci mu da to nije u redu.


*Menga ti kasni i misliš da si trudna.

Ovo je jako ozbiljna stvar i trebaš paziti kako ćeš ju obznaniti dečku. On će se vjerojatno šokirati jednako kao i ti. Način na koji on odreagira bitno će pokazati u kojem će se smjeru vaša veza razvijati. Oboje ste u tome zajedno i ako budeš paničarila to ti neće pomoći jer se on ne razumije u mengu i koliko dana kašnjenja je kritično. Objasni mu svoj menstrualni ciklus i zajedno odlučite hoćeš li napraviti test za trudnoću ili otići ginekologu.

I.Č./Izvor: Girlfriend

foto: Shutterstock

...pročitajte još:

Kako itješiti frendicu koja je prekinula s dečkom?

O ovome se ne priča - stvari koje mogu uplašiti svakoga dečka!Tvoj se dečko 'uvaljuje' drugim curama: želi li te napraviti ljubomornom?7 stvari koje nikada ne bi trebala reći dečku

kako porazgovarati s dečkom o ovim nezgodnim situa način razgovora terapeut

Još vijesti