par zajedno jede

Dečki nisu baš poznati po tome da im ide čitanje znakova, treba im direktno reći jer inače nema šanse da će shvatiti. Kada je ljubav u pitanju, većina je njih totalno zbunjena. Pa čak nekada ni sami ne shvate da si ti cura za njega i da mu se sviđa.

Kada su ljubav i zaljubljenost u pitanju, dečki su većinom izgubljeni slučaj. Romantika im baš ne ide od ruke, a nekada im treba i puno vremena da odluče sviđa li im se neka cura dovoljno da bi bili s njom. Jer veza za njih može zvučati jako strašno. Dok on pokušava shvatiti svoje osjećaje, ti ga preduhitri i pročitaj iz načina na koji se odnosi prema tebi je li zaljubljen ili ne. Jer nekada mu se možda samo sviđa kao osoba, bez romantičnih osjećaja. Ali nekada, totalno je lud za tobom, ali si to ne želi priznati. Ovih 11 znakova otkrivaju baš to - da je lud za tobom.

1.Nije mu bed osramotiti se pred tobom

Kada se u nečijem društvu osjećamo ugodno, nije nam bed biti mi, a kad se opustimo i ne pravimo, nekada ćemo se i osramotiti. Napraviti nešto totalno glupo ili reći nešto zbog čega bi kasnije sami sebe najradije lupili. To je samo znak da je opušten i svoj u tvom društvu.


2.Sluša te kada mu nešto pričaš

Nije da se samo pravi da te sluša, već te stvarno sluša. Lako možeš primijetiti u razgovoru sluša li te netko ili baš i ne.

3.Rekao ti je neku svoju tajnu

Sigurno ne bi baš bilo kome išao otkrivati svoje tajne, pogotovo ako je u pitanju neka povjerljiva i osjetljiva tema. Pogotovo ako otkrivanje tajne poprati riječima 'nisam to nikada nikome rekao'.

4.Grli te kad god ima priliku za to

Fizički kontakt je jedan od načina kako pokazujemo nekome da nam je drag i da nam je ugodno s njima. Možda neće ići tako daleko da te poljubi, za sada, ali ako te non stop grli ili hvata svaku priliku da te dotakne, govori ti da mu se itekako sviđaš.

5.Javi se samo da te pita kako si

Stalo mu je do tebe i javlja ti se nekada samo da te pita kako si, bez ikakvih drugih skrivenih namjera. Dečko koji ti se javlja SAMO kada se želi vidjet, nije zaljubljen.

6.Pričao ti je o prošloj vezi

O stvarima koje su dovele do prekida, tko je prekinuo, koliko je dugo bio u vezi…Ne bi dijelio te informacije s tobom da ne razmišlja i o tebi na taj način.

7.Zna koja ti je čokoladica najdraža ili što uvijek naručuješ u McDonald'su

Ovo je samo još jedan pokazatelj da te stvarno sluša kada nešto pričaš i da mu je stalo. Jer inače ne bi pamtio ovakve sitne detalje. Pogotovo ako te zna i iznenaditi tvojim omiljenim slatkišem kada zna da si imala loš dan.

8.Redovito se viđate

Ne vidite se baš svaki dan, ali barem dva dana u tjednu minimalno pronađe vremena za tebe i druženje. Možda ti to neće otvoreno reći, ali ovako ti pokazuje da si mu postala jedan od prioriteta.

9.Stalno ima neka pitanja za tebe – o tebi

Želi znati sve o tebi. Od toga kakve dečke voliš, preko datuma rođenja do toga kako ti se zove kućni ljubimac. Sve ga zanima o tebi.

10.Traži te pomoć ili savjet

Još jedan znak da je zaljubljen u tebe je i ako ti na ovaj način pokaže da cijeni tvoje mišljenje. Vjerojatno ovo neće raditi često, ali ako ti se ikada javio jer je bio u nekoj ozbiljnoj nedoumici…

11.Objavljuje te na društvenim mrežama

Nije mu bed staviti sliku s tobom, označiti te na storyju ili komentirati tvoju objavu.

Pogledajte još:

Izlike koje ćeš čuti od dečka koji ne želi ozbiljnu vezu - evo što stvarno znače ovih 9 najčešćih

Kako možeš znati da si pronašla onu pravu osobu za vezu? Većina se slaže da ćeš to znati po ovome

Dopisujete se i razgovor počinje umirati? Ovo su 15 poruka koje možeš poslati da se nastavi

ljubav zaljubljen u tebe Dečki sviđaš li mu se osjećaji

Još vijesti