Slika nije pronađena

Kažu da je danas ljubaznost toliko rijetka da ju često zamijenimo s flertom, a ova tvrdnja nije daleko od istine.

Nekada nismo sigurni sviđamo li se svojoj simpatiji jer nam daje znakove koje ne znamo protumačiti i totalno nas zbunjuje svojim ponašanjem. Budući da se on nama sviđa, pokušavamo bilo što `okrenuti na svoj mlin` i njegove geste shvatiti kao flertanje.

Kada nešto krivo protumačimo tada se možemo dovesti u neugodnu situaciju s tim dečkom, a ako nisi sigurna je li on samo ljubazan ili zaista zainteresiran, ovo su znakovi kako to prepoznati:

Odmah promijeni temu kada počnete pričati o ljubavnim temama

Možete pričati o svim temama, čak i onim dubokim, ali čim ti započneš neku ljubavnu temu on krene pričati o nečem drugom. Ti to možda tumačiš kao sramežljivost, ali zapravo je možda samo ljubazan i dobar prema tebi pa ne želi o tome razgovarati.

Tvoja baka bi ga nazvala `dobrim dečkom`

Ako tvoja baka (pa čak i mama) misli da je on baš `dobar dečko` možda je zbilja samo dobar dečko koji je totalno ljubazan. Ne moraju se svi dečki ponašati bezobzirno i čudno prema curama, neki od njih su i totalne dobrice.


Daje ti komplimente koje bi dao i svojoj sestri

Ako ti kaže da si `baš draga` sigurno ne flerta s tobom jer to je kompliment koji bi mogao dati i vlastitoj sestri ili prijateljici. Kada bi ti rekao da si `prelijepa` ili `slatka` to bi možda već i značilo da mu se sviđaš.

Uvjerena si da flerta s tobom dok ga ne vidiš kako priča s drugim curama

Kada ga vidiš u razgovoru s drugom curom dvoumiš se oko toga flerta li on s tobom jer ti se čini da to radi i s drugima. Ako ljubazno razgovara s njom kao i s tobom vrijeme je da počneš ozbiljno razmišljati o tome da je on samo jako ljubazna osoba.


Pokušala si ga poljubiti, ali te ljubazno odbio

Drage cure, ovo je definitivno znak da je samo ljubazan te da s njegove strane ne postoji ljubavna zainteresiranost. Nekada se zavaravamo pa mislimo da se dečko s nama samo `igra` i slične stvari, ali u ovom slučaju nije tako.

Nije ti dao broj svog mobitela i to vješto izbjegava

Ako ste poznanici koji se vide nekada na treningu ili u kafiću te nekada popričate, a on ti ne želi dati broj mobitela niti te prihvatiti na fejsu, vrijeme je da odustaneš. Samo je ljubazan pa ti ne želi direktno reći da ti neće dati broj i ponavljamo: to nije jedna od `igara` nego činjenica.


Pokušava ti namjestiti svog prijatelja

Ovo nije nešto što bi išao napraviti netko kome se sviđaš. Kada se sviđaš dečku on će napraviti sve da te osvoji, a ne da te spoji sa svojim prijateljem i to moraš zapamtiti.


Izvor: cosmopolitan.com

Foto: shutterstock.com

I.P.

Pročitajte još:

5 znakova da mu se sviđaš, ali se ne usuđuje to priznati

7 znakova da si previše ljubazna prema drugima

Budi na oprezu: znakovi da te drugi iskorištavaju

Ljubazan Flertanje flert

Još vijesti