Cura i dečko

Neki horoskopski znakovi imaju naviku flertati sa svima. I to je skroz u redu, sve dok ne navlače te osobe za nos bezveze, a ne planiraju imati s njima nešto više od flertanja i prijateljskog odnosa.

Ovi horoskopski znakovi su dosta specifični i razlikuju se od drugih po hrabrosti, ustrajnosti i šarmu koje prikazuju u obliku flerta. Nekada znaju pretjerati jer flertaju doslovno sa svima, pa čak i s onima s kojima možda ne bi smjeli. No, prirodno su šarmantni pa im i rijetko tko to može zamjeriti, ali bi ipak trebali malo pripaziti da ne flertaju s krivom osobom.

BLIZANCI
Blizanci često flertaju, ali oni u toj svojoj simpatičnosti zapravo ni ne shvaćaju da flertaju s nekim. No, kada su svjesni toga da flertaju s nekim, dobro znaju što u tom trenutku trebaju reći toj osobi i onda ih automatski osvoje. Blizanci su općenito i jako iskreni pa će ti i odmah reći što misli o tebi i o cijeloj situaciji.

Ljetna haljina [HOROSKOP] Koja je ljetna haljina idealna za tebe s obzirom na znak zodijaka?

LAV
Lavovi su po prirodni atraktivni, simpatični, puni samopouzdanja i imaju brdo urođenog šarma kojim flertaju doslovno sa svima. Oni su općenito dobri prema svima, ali kada je u pitanju flert, flertaju sa svim živima i to koriste svoje trikove poput dugotrajnog pogleda u oči i simpatičnim komplimentima.

via GIPHY

 

VAGA
Vage su u svojim flertovima uvijek suptilne, ali shvaćaš da se radi o flertanju. One su jedan od onih horoskopskih znakova koji su jako aktivni na društvenim mrežama tako da tamo najčešće i flertaju i to u obliku poruka, komentara i lajkova!

ŠKORPION
Škorpioni su izrazito šarmantni pa oni kad flertaju s nekim, teško im je odoljeti. No, istina je da im je flertanje u malom prstu, ali i da flertaju sa svima makar su tajanstveni i ne žele otkrivati puno.

via GIPHY

 

STRIJELAC
Strijelci također vole flertati sa svima, ali na nešto drugačiji način. Inače vole brzo obavljati sve stvari i obaveze, ali kada je u pitanju flertanje tu se posebno potrude. Samo što to često rade jer isto flertaju sa svima.

Cura se zlobno smije [HOROSKOP] Kako će se svaki znak zodijaka osvetiti bivšem dečku? Neki su zaista okrutni

Slika nije pronađena [HOROSKOP] Kojom ćeš ljubavnom gestom osvojiti njegovo/njezino srce? Neka ti kaže horoskop

Horoskop horoskopski znakovi Flertanje flert zavođenje

Još vijesti