Slika nije pronađena

Postoje frajeri za koje se isplati potruditi i koji su svakako vrijedni naše pažnje. Zbog njih ćemo ustati ranije prije škole i napraviti frizuru, zbog kojih ćemo se potruditi biti bolje u školi ili pak pogledati sve nastavke 'Star Warsa' kako bi imali o čemu pričati.

No, postoji cijela lista frajera koji te nikako nisu vrijedni i za koje su jednostavno predobra. Nakon što upoznaš novog dečka uzmi si vremena da procijeniš zaslužuje li tvoju pažnju, a ako ne, samo ga prekriži sa svoje liste i nastavi dalje sa životom.

1. Gospodin Nedostižni

U jednom je trenutku prema tebi divan i krasan, a u drugom se pravi kao da ne postojiš. Ponekad nam je okej da dečko bude pomalo tajanstven i ne odgovori nam odmah na svaku poruku, ali ako se takvo ponašanje nastavi on jednostavno nije vrijedan truda.


2. Pravi igrač

Njega zna cijela škola jer je već slomio srce bezbroj cura. Prvo se motao oko tvojih frendica, a sad je bacio oko i na tebe? Ako i pomišljaš na vezu s ovakvim dečkom, zapitaj se bi li mogla vjerovati dečku koji je na glasu kao pravi švaler? On je vjerojatno drag i simpatičan, ali je još nezreo i ako želiš pravu vezu, on za sada nije pravi dečko za tebe.


3. Mr. Volim Samo Svoje Mišiće

Obožava tjelesni, trenira sve sportove i svaki slobodan trenutak odlazi u teretanu ili je na igralištu. Obožava svoje tijelo i očekuje od drugih isto. Instagram mu je pun fotki njegovih mišića, jede samo zdravu hranu i čita savjete o zdravlju pod satom. Kao prvo, jesi li sigurna da bi on uz sve treninge imao vremena i za tebe? Kao drugo, slikenjegovog golog tijela trebala bi gledati samo ti, a ne sve one cure koje ga prate na Instagramu.


4. Lijenčina

Ponekad svi imamo dane kada nam se ništa ne da i provedemo cijeli dan na kauču s mačkom i laptopom. No, ako ti je za oko zapeo dečko koji to radi baš svaki dan – prekriži ga s liste i nastavi dalje. On nema hobija, ne zanima ga ništa, ne izlazi van, nema nikakve obveze i to će ti s vremenom početi jako ići na živce.


5. Lik koji ne zna što znači 'Ne'

U klubu si i uleti ti sladak dečko, no odmah shvatiš da tu nešto ne valja. Ne prestaje ti dosađivati s nekim glupim pitanjima ili lošim forama. Lijepo si mu rekla da imaš dečka, no on ne odustaje. Traži te broj, ime da te nađe na Facebooku, pita te imaš li Instagram i ne razumije riječ 'NE'. Ozbiljno mu reci neka te pusti na miru i nastavi se zabavljati s frendicama. Dosadnjakovići nikad nisu bili IN.


6. Zavodnik

Voliš flert i nemaš ništa protiv škakljivih razgovora, ali ovaj tip je u stanju svaku temu okrenuti na seks. Opsjednut je time i jednostavno nije u stanju voditi normalan razgovor. Iako ti je to u početku zabavno ili smiješno, sad ti već ide na živce. Možda on stvarno nije tip za tebe. Sorry, not sorry.


7. Prevrtljivac

Pristala si na spoj jer je stvarno divan – drag, pažljiv i jako zgodan. No, ubrzo shvaćaš gdje je caka. On je takav prema svakoj curi. Sretna si kad vidiš da ti je ostavio komentar 'Najljepša si' ispod fotke na Instagramu, ali onda shvatiš da je to napisao i ostalim curama iz škole. Takav tip ti definitivno ne treba – idemo dalje. Foto: Shutterstock/ Giphy

I.I.

Pročitajte još:

KVIZ: Kakav tip dečka te privlači?

Riješi kviz u Coolu i saznaj kakav je tvoj idealan tip dečka!

Zašto bi trebala dati šansu dečku koji 'nije tvoj tip'

dečko tip tipovi dečka

Još vijesti