Nesretan par

Svatko voli misliti da je njegova veza baš ona jaka i prava, koju nitko niti ništa ne može uzdrmati. I onda dođe neki malo veći problem. I puf, evo prekida! Koliko je neka veza stvarno čvrsta, otkrit ćeš kada dođe neka od ove 4 situacije.

Nitko nije spreman na sve što mu veza može donijeti, pogotovo kada si u prvoj pravoj, dugoj, vezi. Čak iako se ti i dečko ne svađate, nema drama, sve je divno i krasno, neki će problem doći kad-tad. Koliko će to biti veliki problem i prepreka, ovisi o vama i tome kako ćete se nositi s njim. Neke će veze tu propasti, i to pokazuje da nisu ipak bile tako čvrste. Postoje 4 glavne situacije koje će svaku vezu staviti na test.

1.Različitost

Imat ćete ti i dečko zajedničke stvari, ali i neke u kojima ćete biti potpuno različiti. Možda će to biti neka osobina, možda način na koji živite život ili nešto skroz deseto, ali kada se pojavi nešto takvo, to može biti vaš kraj. Primjerice, na početku veze ti se može činiti baš slatko što je ljubomoran na druge dečke jer ti to pokazuje da mu je stalo do tebe, ali ako si osoba koja zapravo mrzi ispade ljubomore, s vremenom će ti ovo postati jako naporno ponašanje. Možda se bavi hobijem koji mu uzima puno vremena, a tebi će početi smetati što se ne vidite češće. U jednom će trenu neka takva različitost doći do izražaja i to će biti prvi test za vašu vezu.

2.Neuzbudljiva druženja

Zabavni i uvijek drugačiji dejtovi češći su na početku veze, a kako ste duže i duže zajedno, tako vaša druženja postaju sve 'dosadnija'. Ustalite neke svoje rutine i njih se držite. To lako može postati dosadno i možeš pomisliti da ti je veza dosadna i da želiš izaći iz nje. I to je vaš sljedeći izazov. Kada vam druženja postanu sve manje uzbudljiva i veza se čini dosadna i kao da je postala rutina, neki će jednostavno prekinuti. To je zapravo trenutak kada se trebate potruditi i pokušati vratiti uzbuđenje u svoju vezu. Pitanje je samo je li vam dovoljno stalo ili ćete radije odustati.

3.Udaljavanje

Čak i u najzdravijim i najstabilnijim vezama može doći do udaljavanja, fizičkog ili emotivnog. Kada si duže s nekim, normalno je da dođe trenutak kada se osjećaš da si niste tako bliski i da nešto nije kako je bilo prije. Što je normalno, jer veza se mijenja, baš kao i vi. Isto kao i s problemom da su vam druženja postala dosadna, tako je i ovdje pitanje koliko ćete se potruditi i koliko vam je stalo.

4.Sumnja

Što radi kada ti se ne javlja? Je li stvarno s frendovima kada ide na druženje? Zašto se uvijek tako ekstra spremi kada ide u školu/na faks? Dogodit će se i trenutak kada ćeš početi sumnjati da mu se sviđa netko drugi, pogotovo ako misliš da ti je dečko prezgodan i nije ti uopće niti jasno kako je moguće da si ti završila s njim. Iako puno puta ovakve sumnje nisu opravdane, i samo su ludi scenariji iz naše glave, shvatimo ih jako ozbiljno. I mogu postati problem koji će u konačnici i biti razlog prekida.

Pogledajte još:

Jeste li ti i simpa baš idealni jedno za drugo? Saznaj to kroz ove 4 teme razgovora

Da je bar nama ovo netko rekao: Najbitnije 3 stvari koje trebaš znati prije svoje prve veze

Od ovih tipova dečki bježi što brže i što dalje možeš: 9 najgorih s kojima možeš biti u vezi

veza problemi u vezi ljubav izazovi za vezu