Slika nije pronađena

Jesi li se ikada našla u situaciji u kojoj imaš osjećaj da tvoj dečko nije siguran? Da sumnja u vašu ljubav? Da razmišlja o drugoj djevojci?

Ako jesi, nisi jedina. Dok se većina djevojaka u takvoj situaciji nada da će veza ipak opstati te će ljubav pobijediti svaku sumnju, ova cura odlučila je drugačije. Jasno i glasno je svom dečku dala do znanja da slobodno izabere drugu djevojku.

via GIPHY


Ovo je njeno iskreno pismo – slažete li se s njenim riječima?

'Ako ikada u životu budeš dvojio između mene i druge djevojke, molim te nemoj me odabrati. Kakva god bila naša veza, nakon ovoga neće funkcionirati, a ako ćemo biti posve iskreni, ni ne želim te više.

Ne želim zvučati bezosjećajno, ali to su činjenice. Učini mi uslugu i oslobodi me kako bih mogla naći svoju srodnu dušu. Taj dečko će znati da sam ja ona prava bez imalo oklijevanja.

Ono što je jednoj osobi 'nisam baš siguran', drugoj će biti 'znao sam od trenutka kada sam ju ugledao'. Nemam vremena ni energije uvjeravati te da sam posebna niti želim biti 'drugi izbor' nekome tko ne vidi zašto sam sjajna. Ovo sve pišem bez imalo zlobe. Ako ćemo oboje biti iskreni, moramo priznati da je pravi razlog zašto ne misliš da sam ja savršena činjenica da za tebe nisam savršena.

Ok je ako ne znaš koju od nas želiš više i ako zbrajaš moje i njene pluseve i minuse kako bi shvatio koja ti bolje odgovara. Nisi prva osoba koja se našla u ljubavnom trokutu i moguće je biti istodobno zaljubljen u dvije osobe u isto vrijeme. Ti moraš donijeti odluku, to je dio tvog životnog puta i poštujem to. Nažalost, ja se ne uklapam u takav scenarij.

Bit ću otvorena; ako se nalazimo na takvom raskrižju, ova veza neće funkcionirati čak ni ako odabereš mene. Ne želim biti uz nekog tko će se neprestano preispitivati 'što je moglo biti' i uspoređivati me s onom koju nisi odabrao. Ne želim vezu u kojoj ću stalno biti zabrinuta oko toga imam li sve ono što ti se sviđalo kod nje i razmišljaš li neprestano o prekidu. U ovom trenutku, za koju god se odlučiš, mene si već izgubio.

Budi toliko pošten i pusti me. Zaslužujem znati s kakvim odlukama se boriš. Ako je riječ o zdravoj vezi, koja nije utemeljena na tajnama i raznim igricama, stavi karte na stol i daj mi priliku da i ja odlučim kako će ovaj scenarij izgledati. Ako ne možeš donijeti odluku koja će biti najbolja za mene, zaslužujem priliku da sama odlučujem.

Ako nemaš kontrolu nad ovom situacijom i ne možeš mi objasniti što se zaista događa tada te preklinjem – budi toliko fer i daj mi šansu da budem sretna s nekim tko neće preispitivati jesam li ja ona prava.'


Foto: arhiva
I.N.

Pročitajte još:

Nije parfem niti cvijeće: evo što je darovao svojoj djevojci kao dokaz vječne ljubavi

'Žalim što ti usne nisam dotakla' - najiskrenije pismo jedne srednjoškolke iz Srbije

Pismo tinejdžera tati: Postoje gore stvari od loših ocjena!

dečko Djevojka Pismo