Slika nije pronađena

Djevojka Brittaney bila je u vezi s dečkom koji je neprestano isticao svaki njezin nedostatak. Dopustila mu je da određuje način na koji će se oblačiti i šminkati, kakvu će frizuru imati i što će jesti.

Često ju je ismijavao i omalovažavao, a kao šlag na tortu, ostavio ju je zbog 'ljepše' djevojke (ona je barem tako mislila). Nakon što je skoro potpuno izgubila samopouzdanje, odlučila se trgnuti i napisati što misli o svemu na Facebooku.

Njezina snažna poruka oduševila je Facebook te je skupila mnogo lajkova i shareova– sviđa li se i vama?

'Uvijek si mi govorio da ne voliš dugu kosu i da ti se više sviđaju djevojke s kratkom kosom pa sam odlučila imati kratku frizuru. Smijao si mi se i rekao mi da izgledam smiješno kada sam kosu obojila u crveno pa sam ju tjedan poslije ofarbala u plavo.

Nisi propustio spomenuti da imam previše šminke iako sam uglavnom imala malo eyelinera i maskare, no i to sam odlučila prestati stavljati na lice. Rekao si mi da su tetovaže i pirsevi ružni pa sam svoje maknula i odlučila se ne tetovirati više.

Uvijek si mi dao do znanja da primjećuješ moje strije pa sam ih skrivala od tvog pogleda. Primijetio bi svaki put kada bih dobila koji kilogram pa sam počela manje jesti. Svaku moju manu si komentirao pa sam ubrzo izgubila samopouzdanje.


Učinila sam sve ne bi li postala ono što si ti želio. Učinila sam sve što si zatražio, ali to svejedno nije bilo dovoljno. Ostavio si me zbog mlađe i ljepše djevojke koju možeš gnjaviti i oblikovati kako želiš. Do prije nekoliko mjeseci krivila sam samu sebe za sve, ali sada napokon vidim istinu.

Nisi ti bio nedostižan meni, nego ja tebi. Nisi ti bio predobar za mene, nego sam ja bila predobra za tebe. Nisi me mogao prihvatiti onakvom kakva jesam dok ja tebe nisam pokušavala mijenjati.

Evo me sada nekoliko mjeseci poslije; moja kosa je duga i crvena, imam novu tetovažu i pirs, ponovno se šminkam, jedem što želim i još uvijek imam strije.


No ono što je najvažnije: ponovno imam svoje samopouzdanje. Užasno mi je teško priznati da sam bila tako ranjiva samo zbog jednog dečka, a vjerovala sam da se to ne može dogoditi. Ponižavajuće je kako sam uopće dopustila da se tako nešto dogodi. Ono što mi daje snage da sve to priznam jest činjenica da sam napokon ona stara!'Foto/Izvor: Facebook.com
I.N.

Pročitajte još:

Dečko ju ostavio, a ona napisala pismo njegovoj novoj djevojci – evo što joj je rekla

'Žalim što ti usne nisam dotakla' - najiskrenije pismo jedne srednjoškolke iz Srbije

Pismo tinejdžera tati: Postoje gore stvari od loših ocjena!

poruka Djevojka dečko

Još vijesti