Slika nije pronađena

Čak i kada tvoji osjećaji za njega iz dana u dan rastu – ne mora biti da je proces dvosmjeran. Možda se on hladi... I kako se nositi s time? Kako nastaviti dalje?

Sigurno ne možeš vjerovati da se to događa upravo tebi i to sada kada si se konačno zaljubila preko ušiju. Prije svega, moraš se suočiti s istinom – da, događa se tebi i dogodilo se svima.


Postoji nekoliko stvari koje možeš napraviti ako primijetiš da tvoja simpa ili dečko gubi interes za tobom:

1. Pozovi ga na druženje – provjeri jesi li nešto krivo shvatila.

Ako pristane na druženje i ponaša se sasvim normalno, možda je samo imao loš dan ili si ti nešto krivo shvatila. Ako te odbije i da loše opravdanje, vjerojatno više ne želi provoditi vrijeme s tobom – sorry, ali istina je. U svakom slučaju da dejtu saznaj što ga muči i jesi li ti još uvijek ona zbog koje njegovo srce preskače.

via GIPHY


2. Razgovaraj s njegovim prijateljima s kojima si i inače u kontaktu.

Ako ste bili zajedno, sigurno imate zajedničke prijatelje. Pronjuškaj MALO! znaju li oni zbog čega više nije zagrijan za tebe, postoji li netko novi u njegovom životu i što ga okupira u posljednje vrijeme. Možda još nije kasno.


3. Osvijesti se – nije ni prvi ni zadnji koji će ti se sviđati.

Sada vjerojatno misliš da je on jedini 'pravi' za tebe i kriviš samo sebe 'jer nisi dovoljno dobra', ali molimo te – prestani! Nisi kriva i bit će boljih – samo si daj priliku. Obećajemo da ćeš se uskoro osjećati bolje.


S druge strane nikako nemoj raditi sljedeće:

1. Stalkati ga na društvenim mrežama
Znamo da ćeš sigurno dobro proučiti njegove profile, ali probaj se suzdržati maksimalno koliko možeš od toga. Vidjet ćeš da je nekoj curi lajkao fotku, sprijateljio se s drugom i da je tagan prečesto s trećom 'sumnjivicom'. Zar je bitno stvarno s kim se druži? Ako ti više ne okupiraš njegovu pažnju, sasvim je nebitno kojoj to uspijeva. Nekom drugome ćeš ti biti centar svijeta.

via GIPHY


2. Čitati stare poruke
Vjerojatno će ti pasti na pamet da tražiš skriveni razlog njegovog hladnog pristupa između redova u porukama, ali nemoj to raditi... Nemoj ponovno analizirati napisano i vjerovati da se možete vratiti u prošlost. Te stare poruke je pisao 'stari on' – nemoj se zavaravati. Radije ih sve obriši i kreni dalje.

via GIPHY


Foto: Giphy/Shutterstock

M.Z.

Pročitajte još:

Kako prepoznati je li 'zagrijan' za tebe ili je samo ljubazan

Pucaš od ljubomore i straha – razlozi zašto se bojiš da će te dečko prevariti

Što kad ti je dečko u bedu – 5 cool načina da ga razveseliš (a nije seks!)

ljubav ohladiti se dečko privlačnost savjet osjećaj

Još vijesti