Slika nije pronađena

Naravno, u nekim situacijama se ne možemo vidjeti – u drugim smo gradovima, na moru ili nas starci ne puste van baš svaki puta kad bismo htjeli. U tim situacijama je bolje raspravu odgoditi jer postoje poruke koje NIKAD ne smijemo slati dečku (čak niti kada nas dečko totalno izbaci iz takta). Kad baš ne možeš izdržati, radije ga nazovi pa pitaj.

Zašto se ljutiš na mene?
Ako se stvarno ljuti na tebe, neće ti to moći objasniti u poruci. Samo ćete se iznervirati oboje, a rješiti problem sigurno ne.

Zašto mi ne odgovaraš na poruku? Više ti nisam dovoljno dobra?
Ako si ionako nesigurna, nakon takve poruke osjećat ćeš se još gore – anksiozno i frustrirano, a osim toga time nećeš ništa postići. Nije ti odgovorio ni na prvu poruku, a vjerojatno bi da je mogao, pa će opsesivno-kompulzivno pisanje samo pogoršati situaciju.

Vidjela sam onu sliku koju si objavio sa svojom prijateljicom.
Naravno da si vidjela – nije to ni pokušao od tebe sakriti ako ju je obavio javno. Daj mu do znanja ono što ti smeta. Reci to direktno.


>> Provjeri još... Ne znaš kako se dopkati? 5 trikova koji će ti pomoći da ispadneš cool

Naša veza je gotova. Prekidam s tobom. / Ne želim razgovarati ikad više s tobom.
To je jednostavno djetinjasto. Prekini s njim uživo – pa toliko valjda zaslužuje.

Gdje si bio jučer? Misliš da me imaš pravo buditi?
Umjesto te poruke, pošalji ovu: 'Nadam se da je sve u redu. Nisam bila sigurna da li se nešto događa / da li je bilo nešto hitno / nisam čula poziv. Javi mi se, molim te, da znam o čemu se radilo'. Tako ćeš izbjeći daljnju raspravu, kad još ne znaš ni razlog poziva.

Ne želim da se družiš s njim ili njom.
O tome morate razgovarati – uživo ili preko mobitela, ali nikako ne tipkati.

Pošalji mi neku seksi poruku ili fotku. / Razgovarajmo prljavo.
To su 'materijali' koji kasnije mogu biti zloupotrebljeni. Nemoj nikome slati svoje gole fotke i nemoj tražiti da ti ih netko pošalje – jer u sekundi mogu postati viralne. Gledajte se i razgovarajte prljavo uživo, još ćete više uživati u trenutku.

poruke poruke za dečke mobitel

Još vijesti