Slika nije pronađena

Slažemo se da je cool kad imaš nekoga na koga možeš računati, s kim se možeš maziti i zavući pod dekicu za hladne zimske noći, ali biti sam definitivno ima svojih prednosti.

To uglavnom shvatimo tek kada 'zaglavimo' u dugoj vezi pa se onda s nostalgijom prisjećamo 'soliranja' i razuzdanih dana s frendicama. E pa kako ne biste žalili ni zbog čega, treba iskoristiti najbolje od svake situacije.

Ako trenutno niste u vezi, nemojte očajavati – evo koje su prednosti kada si single!

#Možeš flertati do mile volje

Flertanje je baš zabavno! S tim se mora prestati kada upoznaš nekoga do koga ti je stalo, ali dok ne naiđe 'princ na bijelom konju', zašto se ne zabaviti? Ne znači da svaki put moraš ići do kraja; ponekad je zanimljivo samo ćaskati s nekim cijelu večer.

#Druženje s frendicama

Kada smo u vezi, manje pažnje posvećujemo frendicama. To ne znači da ih zanemarujemo potpuno, ali nemamo vremena stalno visiti s njima. Kada smo single možemo uživati u druženju s curkama; kave, šetnje, filmovi, razgovori, izlasci – najbolje iskorišteno vrijeme!

#Navike i hobiji

Kad smo signle, ne moramo nikome polagati račune! Možeš si nakrcati hrpu hobija i nitko ti neće prigovarati što nemaš slobodnog vremena. Ako imaš pomalo uvrnute navike, vrijedi isto – ne moraš se prilagođavati, mijenjati i objašnjavati.


#Eksperimentiraj

Možda ti se uglavnom sviđa isti tip dečka, ali kada si sama, super je vrijeme za eksperimentiranje. Probaj razgovarati s nekim tko ti inače ne bi zapeo za oko – tko zna, možda se iznenadiš!

#Slobodnog vremena na bacanje

Čak i ako samo želiš ležati i zuriti u strop! Kada si solo, imaš hrpu vremena i možeš se potpuno opustiti i odmoriti – pročitaj super knjigu, poslušaj novi album ili samo lezi i zuri u sunce.


#Planovi u zadnji tren

Budući nikome ne moraš polagati račune, možeš donositi odluke u zadnji tren. Ako te frendica pozove na vikend na more, spakiraj se u 5 minuta i odi! Izlazak u 12 navečer? Trčanje u parku u 2 ujutro? Može!


#Iskušavanje hrabrosti

Sada je pravo vrijeme da testiraš koliko si hrabra; ako ti je simpa neki dečko, pokušaj mu prići. Ne moraš mu odmah dati do znanja da ti se sviđa, ali probaj pričati s njim. Ako ne upali, bar ćeš znati da si pokušala. Ako upali, to je to – samo nebo je granica!

#Možeš biti sebična

Veze opstaju zahvaljujući kompromisu i razumijevanju. E pa znaš što – kada si sama ne trebaš razumijeti nikoga! U trenucima soliranja dopusti si da budeš malo sebična; udovolji svojim željama,  prati svoje srce i ne obaziri se puno na druge.

Foto: Instagram
Izvor: Gurl.com
I.N.

single solo

Još vijesti