Slika nije pronađena

Konačno si se zaljubila i trenutno se nalaziš u sedmom nebu, ali nešto te muči- imaš osjećaj da se isti dečko sviđa i tvojoj prijateljici.

Najbolje bi bilo pitati prijateljicu vara li te osjećaj ili joj se zbilja sviđa isti dečko, ali moguće je da će odgovor biti 'ne'  jer te ne želi povrijediti te je i njoj cijela situacija malo neugodna.

Nekada ne želimo potezati tu temu, ali neki znakovi nam govore da smo u pravu. Primjerice, ako se BFF stalno dopisuje s našom simpatijom te nam ne želi točno reći o čemu pišu, velika je vjerojatnost da je zaljubljena u njega.

Postavlja se pitanje kako ćemo znati da se on njoj sviđa ako nam ona neće reći? Ovi znakovi će ju izdati:


Pitaj ju otvoreno i inzistiraj na odgovoru

Prije nego počneš slijediti druge tragove bilo bi dobro da ju otvoreno pitaš. Teško je živjeti sa sumnjom još pogotovo kada se radi o prijateljici i simpatiji. Inzistiraj na odgovoru i na njenoj iskrenosti, a ako ti se čini da je i dalje neiskrena tada odustani i slijedi druge znakove. S druge strane, moguće je da si ti paranoična, a da se on njoj zbilja ne sviđa, ali ti i dalje inzistiraš. Kako god bilo – s vremenom će sve izaći na vidjelo.


Dopisuje se s njim

Nema ništa loše u dopisivanju i to ne mora značiti ništa, ali opet- može značiti. Ako se ona stalno dopisuje s njim baš svaki dan (barem koliko ti znaš), to nije dobro. U slučaju da se ona izmotava i govori da se dopisuju samo kako bi ona tebe nahvalila, budi na oprezu jer lako moguće da mulja. Tebe je već mogla nahvaliti u prvoj poruci, a prava prijateljica ne bi slala poruke prijateljičinoj simpatiji bez dogovora s njom.
Kada ga sretne doslovno skače po njemu

Ako ga sretne ispred škole, na ulici ili bilo gdje, ona histerično poludi i baca mu se u zagrljaj? To nikako nije dobar znak. Ovo se događa u slučajevima kada ga tvoja prijateljica poznaje, a ponaša se totalno čudno prema njemu otkad je saznala da ti se sviđa. Vrijeme je da otvoriš oči!Često priča o njemu

Vidiš u njenim očima da uživa pričati o njemu jer to stalno radi. Ako ona prva započinje teme koje su vezane uz tvoju simpu vrijeme je da ju pitaš zašto to radi. Ovo je očiti znak da nešto nije u redu jer nema potrebe da ga ona često spominje pa čak i češće nego što ti to radiš.
Flerta dok razgovara s njim

Budući da je ona tvoja prijateljica možeš odmah znati flerta li s njim ili ne. Neverbalna komunikacija će ju odati jer nitko ne može sakriti određene stvari. Primjerice, ako ona dodiruje kosu ili vrti pramen kose dok priča s njim to je znak da flerta. Isto tako znak se može kriti u tome ako ga često dodiruje dok razgovaraju i zacrveni se u licu.Odjednom te nasilu želi spojiti s nekim

Premda zna da imaš simpatiju ona te pokuša uvjeriti da on nije dovoljno dobar za tebe i želi te spojiti s nekim drugim? To su znakovi za uzbunu, pogotovo ako se sve odvilo odjednom. U takvoj situaciji ništa ti nije jasno i ne znaš zašto to radi, ali odgovor je tu- ima tvoju simpatiju na piku.


Promatraj kakva je s tobom

Osobe koje lažu često se odaju govorom tijela. Znakovi koji će ju odati su: jače se znoji i mlatara rukama, skreće pogled u stranu, često dodiruje usne ili predio usana, priča povišenim tonom. Moguće je da osjeća nervozu dok je s tobom u društvu jer dobro zna da ti je lagala kada si ju pitala sviđa li joj se tvoja simpatija.


I.P.


Pročitajte još:

Što kad se simpa zaljubi u tvoju najbolju prijateljicu

Hodajuća smetnja: kako se nositi s njegovom bivšom curom

Od prijatelja do dečka: kako da na tebe počne gledati kao više od prijateljice?

simpa znakovi da se tvoja simpa sviđa prijateljici bff

Još vijesti