Slika nije pronađena

Neke su pomalo patetične, neke diskutabilne na prvi pogled, neke naizgled prizemne, ali sve ziher pale ako su izrečene iskreno. Nabrojali smo ih deset!

1. 'Prekrasna si' umjesto 'seksi si'. Pitate se zašto? Zato što se rijetko koja cura želi osjećati kao komad mesa. Pokažite joj da ju cijenite kao osobu i da vam je prekrasna u svakom kontekstu.


via GIPHY


2. 'Način na koji se smiješ je presladak' – ovime ćete joj pokazati da obraćate pažnju na male stvari i reagirate na njezin (vrlo vjerojatno) flert.

 

3. 'Baš me zanima što ti misliš o tome' – time pokazujete da cijenite njezino mišljenje, da ju želite saslušati i da je za vas kompletna osoba. Možete ju pitati što misli o onom popularnom liku u školi, o filmu koji ste pogledali zajedno, o problemu koji ima kod kuće...


4. 'U tvojem društvu se uvijek osjećam odlično i čini mi se kao da nikad nismo dovoljno vremena proveli zajedno'
– time ćete joj na sladak način dati do znanja da je ona vaš 'soulmate'.


via GIPHY


5. 'Ti si moj uzor' – bilo da vam je cura uzor u školi, u odijevanju, muza za slikanje ili inspiracija za pjesme, tu rečenicu svaka cura želi i voli čuti. Zvuči malo patetično, ali provjereno pali!

6. 'Ti si moja najbolja prijateljica' – ovo je slično kad dečko izjavi da mu je cura najbitnija žena u životu. Preslatko i neodoljivo svim curama ako je iskreno.

7. 'Pravi sam sretnik jer si mene odabrala' – to je lijepo za čuti curama čak i im isto kaže kolega iz razreda u trenu kada rade zajedno u grupi, a kako tek od dečka možete samo zamisliti... Dečki, ipak, pripazite dok to izgovarate jer znači da s tom curom mislite imati nešto ozbiljno.


via GIPHY


8. 'Ljubiš se najbolje na svijetu' – time ćete ju ohrabriti da vas ljubi još češće i bolje. A to svi želite, zar ne?


9. 'Izgledaš prekrasno bez šminke' – realno, ako ćete ostati zajedno, većinu vremena ćete ju i gledati bez šminke. Većina cura se voli srediti, našminkati i zablistati, ali ima i dana kada su najsretnije u pidžami, bez trunke šminke i sa zdjelom kokica ispred sebe. Tad je idealno vrijeme za ovu izjavu.

10. 'Jesi li ti to smršavjela?' – čak i ako nije, bit će joj drago čuti ovo pitanje, osim u slučaju kad je golim okom vidljivo da se udebljala. Tad ovu rečenicu nemojte izgovarati jer će ispasti da provocirate.

Dečki, sad je na vama da ih isprobate i javite nam svoja iskustva. Mi vjerujemo u apsolutni uspjeh!

Foto: Profimedia/Giphy

M.Z.

Provjeri još:

Dečki, ovo izbjegavajte! 'Ako baš želiš' i ostale izjave koje cure NE žele čuti

Ne daj se prevariti: Ovo su klasične izjave koje ćeš čuti od svakog dečka koji nije za vezu

`Volim te`: najnježnije izjave ljubavi na stranim jezicima

Dečki cure izjave ljubav volim te

Još vijesti