Slika nije pronađena

Svi smo puno puta upoznali modrene Casanove i Don Juane, koji osvajaju slatkoriječivošću, a ostavljaju uglavnom slomljena srca. Njih nažalost ne možemo izbjeći, ali možemo biti oprezni, prepoznati ga na vrijeme i pobjeći glavom bez obzira.

Evo par savjeta kako detektirati gospodina ženskaroša:

1. Komentira ti fotke, lajka ih, piše poruke... ali i svim drugim curama!

Obasipa te komplimentima, šalje pjesme u inbox, ne štedi na slatkim riječima. I tako danima. Baš kad si u sedmom nebu od sreće, BAM – povratak na zemlju! Osim što si mu ti interesantna, zanimljive su mu i sve tvoje frendice. I one koje nisu tvoje frendice. I cure iz starijih razreda. Ukratko rečeno – zanimljive su mu SVE!

2. Kad je s dečkima, pretvara se u alfa mužjaka

Kad ste sami ili kada se dopisujete, jako je pažljiv i romantičan. Ali kad se nađe u društvu s dečkima, postaje druga osoba. Ignoriranje, vrijeđanje, psovanje, komentiranje drugih cura – skoro da ne povjeruješ vlastitim ušima. Osim što nije primjereno da komentira druge cure na takav način pred tobom, ovakvo ponašanje pokazuje da pati od manjka samopouzdanja.


3. Mijenja cure kao čarape

Dobra vijest brzo se širi, ali loša još brže. Tako si saznala da je prije tebe hodao sa Anom iz 7.b, prije nje sa Ninom iz susjedne škole, negdje između njih se ljubio s rođakinjom tvoje susjede, a u kino je išao sa Majom koju je upoznao na moru. Ako popis njegovih bivših cura ne može stati na papir formata A4, trči koliko te noge nose. Osim ako, naravno, ne želiš biti još samo jedno ime na popisu.

4. Laže toliko često da to može upisati pod 'hobije' na profilu

Jedna mala laž svakome se može oprostiti. I sami znamo slagati ako se želimo izvući iz neugodne situacije ili ne želimo povrijediti nekoga. Ali ako shvatiš da mulja češće nego refresha svoj news feed, naletila si na ozbiljan problem. Takvom dečku ne možeš vjerovati, a i s pravom se možeš pitati koji su razlozi neprestanog laganja. Možda ti se istina ne bi svidjela, pa je on odlučio malo poraditi na njoj.

5. Javlja se samo kad on to želi

Vjerojatno s oduševljenjem otvaraš inbox kad se crveni, pogotovo jer znaš da piše ON. I tako provedete sate i sate u dopisivanju zbog čega žrtvuješ čak i zadaću iz matematike. Sutra navečer ti se javljaš njemu u želji da nastavite tamo gdje ste stali, međutim od njega ni bu ni mu! I što je najgore vidiš da je online i znaš da vidi tvoju poruku, ali i dalje NIŠTA! E to se zove igrač. Javlja se samo kad njemu odgovara, a za tuđe osjećaje ga boli briga. Takav ti ne treba u životu, hvala lijepa, produži dalje!

I.N.
Foto: sxc.hu, photoxpress.com

ljubav Dečki zenskaros flert

Još vijesti