Slika nije pronađena

Cure se često pitaju zašto se dečki ponašaju na određeni način i zašto su baš tako postupili. Isto tako ni dečkima nisu jasne neke stvari u vezi djevojaka...

Kada bi se napisala knjiga o tome što to sve dečki moraju znati o djevojkama, vjerojatno bi bila deblja od kineskog telefonskog imenika. No, postoje stvari koje dečki obavezno moraju znati!

To je toliko bitno da bi trebalo biti propisano zakonom. Kako bi i dečki i djevojke bili manje zbunjeni potrebno je saznati što to druga strana želi.

Često ni sami ne znamo što želimo i zašto određene stvari radimo, ali uvijek postoji razlog. Dragi momci, otkrivamo vam što obavezno morate znati o curama:


Cure nekada plaču bez razloga

Bezrazložni plač dio je hormona od kojih je satkana svaka žena. Kada cura plače bez razloga to ne znači da je dečko nešto skrivio; to samo znači da su suze same od sebe potekle nakon dana koji je počeo prosipanjem kave po novim trapericama i koji se nastavio slučajnim susretom s osobom koju izbjegavaju već mjesecima.


Pauci će preplašiti curu više nego hororac

Premda zvuči kao kliše i unatoč tome što cure znaju da pauci nisu nikakva realna opasnost, one se boje pauka! Ok, ne samo pauka nego općenito svih kukaca kao i gmazova. Djevojke samo žele da se dečki riješe pauka te ne prave veliku halabuku oko ovog straha.Srame se napraviti prvi korak i očekuju da će to učiniti dečki

Cure imaju više samopouzdanja kada ih dečko pozove na dejt ili kada im prvi priđe. Prema tome, bilo bi dobro da dečki preuzmu inicijativu barem prvi put. Probijanje leda je teško i curama i dečkima, ali ipak teže pada ženama kao nježnijem spolu.


Vole kada dečki nazovu nazad

Cure uživaju kada ih dečko nazove i kaže im da se super zabavio na dejtu ili da pita kada će se ponovno vidjeti. Igre ne dolaze u obzir jer kada djevojka shvati da se dečko igra te odugovlači taj isti poziv na tri dana- on ispada iz igre i totalno gubi bodove.Ako dečko nije skroz `zapaljen` za curu ona to želi znati

Dečki nekada misle da se cure ne mogu nositi s odbijanjem ili činjenicom da oni ipak nisu toliko `zapaljeni`. Žene su jake i mogu to podnijeti i zbog toga se dečki ne trebaju suzdržavati. Ako ti se cura ne sviđa- slobodno joj to i daj do znanja.
Spektakularni pokloni nisu potrebni

Lijepo je kada dečko curi nešto pokloni (i obratno), ali sitnice su dovoljne. Mali znakovi pažnje uvijek znače puno više od nekog spektakularnog i skupog poklona. Ako je cura zamijetila neki skupi parfem koji želi, a dečko joj ga kupi odmah dva dana poslije, to može biti vrlo nepotrebno.


Ne uspoređuju dečke s drugim dečkima s kojima su bile u vezi

Usporedbe ne bi trebali raditi ni dečki!Često pretjerano razmišljaju i analiziraju

Cure stalno analiziraju i to ne zato što to žele nego se dogodi samo od sebe. Nakon što dečko kaže da se super zabavio na dejtu, cure razmišljaju je li to istina, je li se on zbilja dobro zabavio, hoće li predložiti drugi dejt, hoće li nazvati i još razmišljaju o hrpi scenarija.


Vole kada se dečko odnosi zaštitnički, ali nisu nesposobne

Djevojke se vole osjećati naizgled ranjivo kako bi ih dečko mogao zaštititi i biti njihova `stijena`, ali to ne znači da nisu sposobne. Sposobne su brinuti i o sebi, ali i o drugim stvarima. Kada je netko pretjerano zaštitnički nastrojen to nikako nije dobro i može otjerati curu.

Dečki što dečki moraju znati o curama cure

Još vijesti