Slika nije pronađena

Neće svatko baš samo tako priznati koliko mu se sviđaš, ali ni ne mora, jer ponašanja te osobe ti to mogu otkriti. Dečki vole glumiti da su kul i da ih nije baš briga, a zapravo su ludo zaljubljeni.

Kako znati sviđaš li mu se za stvarno ili samo onako malo? Neće baš svaki dečko tako lako priznati da je zaljubljen u tebe, ali ni ne mora! Dovoljno je da par puta kada ste zajedno ili kada razgovarate pratiš i gledaš njegova ponašanja, ona mogu otkriti puno više i reći ti sve što želiš znati. Mogu dečki misliti da su tajnoviti i da ih nije lako pročitati, ali itekako je. Što više ovih ponašanja uočiš kod njega, to možeš biti sigurnija da ima puno veće osjećaje prema tebi nego što to priznaje i da mu nisi baš bilo tko.

1.Trudi se nastaviti vaše razgovore kada se dopisujete

Uvijek će pronaći nešto za reći ili nešto te za pitati kada se razgovor krene gasiti i čini se da je gotov. Kada nam se netko stvarno sviđa najradije bismo se s tom osobom čuli non stop.

2.Kada treba reći svoje mišljenje o nečemu što se tebi sviđa, pazi da te ne povrijedi

Neće izvrijeđati pjesmu koja ti se sviđa ili haljinu koju ne možeš prestati gledati u izlogu. Čak iako mu se to ne sviđa, neće ti to tako grubo reći ili hejtati. Pokušat će se na neki slatki način izmotati i izvući.

3.Ponaša se kao pravi džentlmen

Postat će oličenje pristojnosti i kavalirstva, pazit će da se osjećaš ugodno, biti tu za tebe, nasmijati te kada vidi da si tužna, inzistirati da ti plati piće ili sladoled, opomenuti frendove ako te krenu zezati...


4.Kada su druge cure oko njega, neće ih doživljavati toliko koliko tebe

Neće ga biti briga za njih i htjet će pričati s tobom. Fizički će uvijek biti negdje bliže tebe i bacati poglede na tebe.

5.Ponaša se prema tebi zaštitnički

Ako se dečku jako sviđaš, htjet će te zaštiti od loših stvari, a može se početi i ponašati malo posesivno.

6.Neće mu biti ugodno ako kreneš pričati o nekom drugom dečku pred njim

Vidjet ćeš da mijenja stav ako spomeneš da ti se javio bivši ili da si srela u gradu onog slatkog dečka iz škole i da ste zajedno išli doma.

7.Trudi se impresionirati te

Želi se i on tebi što više svidjeti i zato će izvući sve trikove za koje je ikada čuo. Ne moraju to biti neke velike geste, već suprotno, neke male sitnice koje se čine obične, ali zapravo ih ne radi za nikoga drugoga osim za tebe.

8.Kada ekipa naglasi kako bi bili sladak par, ne proturječi im

Neće ih pokušavati uvjeriti da ste samo prijatelji ili govoriti da niste, može se samo nasmijati ili okrenuti to na šalu, ali ako im ne proturječi, lako je moguće da i on o tome razmišlja.

9.Nervozan je kada ste sami

Govor tijela će ti otkriti koliko je stvarno nervozan kada ostanete sami. Možda pocrveni, izbjegava kontakt očima, ruke mu se tresu, nikako da pronađe riječi kada nešto priča, igra se s nekim predmetom...

10.Rekao je za tebe drugim ljudima

Ako njegovi prijatelji, ekipa iz razreda, sestra/brat, pa čak i roditelji znaju za tebe i da se družite, to je još jedan znak da te stvarno želi u životu. Zašto bi im te spomenuo ako si samo neka prolazna cura koja mu se možda malo sviđa?

11.Puno se smije kada ste zajedno

Od trenutka kada se vidite pa do trenutka kada se rastajete, ako mu je osmjeh na licu većinu vremena, pogotovo kada vam se uhvate pogledi, to je još jedan znak da hvata ozbiljne osjećaje prema tebi.

12.Zadirkuje te

Kada te zeza oko neke sitnice, ali jasno ti je da to nije iz zlobe ili jer te pokušava povrijediti, već te samo zadirkuje, sviđaš mu se poprilično. Ovo je blaža, odraslija, verzija ponašanja kakva dječaci imaju u vrtiću kada im se neka cura sviđa pa ju povlače za kosu.

13.Zapamtio je tvoj raspored sati

Iako imate potpuno različite rasporede, zna točno koliko sati imaš koji dan, kada imaš neku dodatnu nastavu, koje dane imaš predmete koje mrziš, a kada bitna odgovaranja. Ne bi se trudio to sve zapamtiti da te samo gleda kao prijateljicu ili poznanika.

14.Tvoje mu je mišljenje važno

Bilo da se radi o tome što misliš o njegovim novim tenisicama ili o tome koja je čokolada najbolja. Uvijek će te pitati što misliš o nečemu i zapamtiti tvoj odgovor.

15.Redovito prati tvoje objave na društvenim mrežama

Bilo da ti lajka svaku fotku koju objaviš, bude među prvima koji su ti pogledali story ili je tvoj najveći fan na TikToku – uvijek će biti u toku sa svime što objavljuješ. Da ga ne zanimaš toliko sigurno ne bi to radio toliko redovito.

Pogledajte još:

Nemoj imati nerealna očekivanja: Ovih 6 stvari parovi rade SAMO na Instagramu – ne i u stvarnosti

Nedozvoljena ponašanja kod dečkiju koja niti jedna cura ne bi trebala tolerirati na prvom spoju

Greške koje trebaš izbjegavati na početku veze: Ovih 9 su posebno opasne u prvih mjesec dana

ljubav dečko ponašanja sviđanje

Još vijesti