Slika nije pronađena

Prije nego se upustite u dugu vezu s frajerom koji vam se sviđa, informirajte se! Dečki su kompleksna bića, baš poput nas i nije ih uvijek lako 'pročitati'. I iako neki zauvijek ostanu 'zatvorena knjiga', većini je ovo zajedničko...

1. Ponekad na prvom dejtu ostanu bez teksta – i njima se to događa iz raznih razloga. Ili ne znaju što bi više pitali od dosade ili su zabezeknuti od ljepote (unutarnje i vanjske) cure s kojom su na dejtu. A ponekad je tome razlog i neka vanjska distrakcija, poput njegove bivše u istom bircu.

via GIPHY


2. Njihov ego je krhki – nema ništa ranjivijeg od muškog ega i što je veća 'faca', to je ustvari lomljiviji. Zamjerit će ti poneki komentar prije nego se naučiš ponašati oko njega bez da ga naljutiš, rastužiš i slično. Ništa zato, to jača vaše karaktere!

3. Dečki vam NE znaju čitati misli – nemojte im reći 'dobro sam' ako niste – recite svojim dečkima što vas muči i što bi trebao promijeniti, a on neka sam odluči hoće li vas poslušati ili ne. Otvoreno komunicirajte s njim, to je najbitnije!

via GIPHY


4. Dečki se trude slijediti ideale muževnosti nametnute od strane žene – muški ideal 'pravog muškarca' polako izlazi iz mode (to su oni znojni frajeri, u potkošuljama, koji nikad ne plaču) i sve se manje cura danas 'pali' na takve dečke. Zato ih nemojte kriviti što polako postaju cure – samo se pokušavaju prilagoditi nama jer im je stalo do toga što mislimo o njima.

5. I dečki vole romantiku – skužit ćete to s vremenom. Samo se njihovo tumačenje romantičnog razlikuje od našeg. Oni se također vole osjećati posebnima i primiti čokoladu na poklon.

via GIPHY


6. Dečki vole izazove – ako ste u vezi s intelektualnim tipom frajera, uživat će u razmjenjivanju mišljenja i argumenata s tobom, a ako ste sa sportašem, u trčanju s vama. Ključ dobre veze je da jedno drugo potičete da postanete bolji u onome što radite i da zajedno učite nove stvari.

7. Vaša potpora im znači sve na svijetu – jer ste vi njihove 'bolje polovice'. Budite uz svojeg dečka u teškim trenucima i podupirite ga u snovima. Oni te male znakove vide i pamte. Vjerujte u njega i kad drugi neće!

via GIPHY


8. I oni trebaju svoj osobni prostor – trebaju vremena za kavu s frendom i za sve svoje slobodne aktivnosti. I ne samo to – ne vole da ih se stalno stišće, 'gnječi' i mazi. To im zna biti naporno, baš kao i nama.

9. Ne žele da ih mijenjamo – ako vas puno stvari smeta na vašem dečku, radije ga ostavite. Naići će neka kojoj će on biti savršen. Jedino on sam može promijeniti sebe – nemojte se zavaravati.


10. Shopping s nama im nikad nije prvi izbor – postoji hrpa stvari koje može raditi s nama i hrpa onih koje može raditi s dečkima (umjesto da shoppingira s nama). Čak i ako ti se čini da mu je to zabavno, vjeruj nam, nije mu. Radije idi u dućane s frendicama, s mamom ili s gay frendovima – i zabava je zagarantirana!

via GIPHY


Foto: Giphy/Pexels

M.Z.


Pročitajte još:

HOROSKOP S njima nema budućnosti – od ovih dečkiju bježi

Pitanja koja možeš pitati dečka ili curu na dejtu – saznaj sve na skroz simpa način

Ako postoji savršeni dečko ovo su 4 karakteristike koje mora imati

veza Dečki cure činjenice

Još vijesti