Slika nije pronađena

Facebook je otvorio cijeli jedan novi svijet za svoje korisnike, a u taj svijet su se neizbježno ušuljali i bivši dečki. Ima ih na sve strane, i sve ih moraš obrisati, osim jednog.

1. Tvoj bivši

 

Znamo, možeš ga samo i sakriti (‘hajdati’), ali jesi li se ikada upitala čemu zapravo služi tvoj bivši na Facebooku? Sama njegova prisutnost te koči da kreneš dalje, prema tome - obriši ga i nastavi sa životom.

 

2. Bivši dečko tvoje frendice

 

Čak i ako ju nije jako povrijedio, brisanje bivšeg dečka frendice sa Facebooka šalje poruku. Neka zna da je uz nju izgubio i njene cool prijateljice.

 

3. Frend tvog bivšeg dečka

 

Onaj oko kojeg si se prije trudila kako bi ostao impresioniran i dao ti prolaznu ocjenu? Sad kad se situacija promijenila, vrijeme je da ti njemu daš svoju ocjenu.

 

4. Bivša tvog dečka

 

Ona možda nema nikakve namjere, ali želiš li da gleda sve vaše nove fotke i statuse u kojima ste zaljubljeni? Ako ju obrišeš, činiš uslugu i sebi i njoj.

 

5. Bivši s kojim s ostala dobra

 

Svi imamo tog jednog bivšeg s kojim smo iz nekog razloga nastavili civilizirani odnos i nakon prekida. Ako je vaše prijateljstvo zdravo i bez skrivenih namjera, nema razloga da ne budete prijatelji na Facebooku.

L.B./izvor: Haber

foto: sxc.hu

bivši dečki brisanje društvene mreže

Još vijesti