Slika nije pronađena

Postoje tri tipa cure – one koje nisu nikad ljubomorne, one koje su uvijek ljubomorne i one koje nisu (još) niti na jednoj strani. Ako si u zlatnoj sredini ili ako si među onima koji uvijek dignu frku ovo je popis koji bi te trebao smiriti.

Dakle, ovo su stvari koje (najčešće) nisu prevara i ne bi trebala prigovarati svom dečku kad radi nešto od ovoga.

1. Razgovor s osobom suprotnog spola – pogotovo ako je u pitanju frendica koju zna sto godina ili cura iz razreda. Ne možeš očekivati da se dečko druži samo s dečkima, a i postoji još jedno pravilo – da mu se sviđa frendica već bi vjerojatno završio s njom.  Ipak, ako znaš da se cura s kojom priča pali na njega onda smiješ malo prigovarati.


2. Flertanje – znamo, zvuči nelogično. ALI. Sigurni smo da si se barem jednom nasmiješila zgodnom dečku vani ili flertala s konobarom, ali nisi razmišljala o tome da automatski prevariš svog dečka. Flertanje je okej ako je umjereno. A i valjda ti je kompliment ako se netko pali na tvog dečka. Ipak, ako pretjeruje u tome i flerta sa svakom curom koju vidi onda mu imaš pravo nešto reći.


3. Gledanje pornića – hrpa i dečki i cura to radi, ali to ne znači da varaju u vezama. Gledanje pornića može se smatrati i edukativnim ako nešto što je vidimo u 'filmićima za odrasle' primijeni u vašoj vezi – zar ne?


4. Kad zaprati neku curu na Instagramu ili joj lajka fotke – većina frajera samo skrola po Instagramu i bezeveze lajkaju stvari, ne razmišljaju oni da lajk znači 'Sviđaš mi se i javi mi se i pošalji mi inbox isusekaksisladak'. Oni su samo stisnuli lajk.


5. Kad kaže za nekog da je zgodan – naravno da je tebi tlak na 1000 kad on kaže da je Petra iz razreda zgodna, ali ponavljamo – ONI NE RAZMIŠLJAJU NA NAČIN KAO CURE. On misli da je Petra zgodna i to kaže, a ti čuješ: 'Petra je zgodnija od tebe i bio bi s njom i bario bi je'. Ne, on samo kaže da je zgodna i ne razmišlja dalje.


6. Pričanje o bivšoj  - razumijemo zašto bi te to moglo uzrujati, ali prije nego što ga ostaviš razmisli na sekundu. Ako ju je spomenuo samo tu i tamo to je okej, ali ako ju spominje svaki dan onda tek imaš problem. Ne može potpuno izbrisati bivšu pogotovo ako su bili dugo skupa, ali smiješ reći da te to smeta.


Foto: Giphy/Shutterstock

I.I.

Pročitajte još:

[KVIZ] Razgovor, dodir ili poljubac – što ti smatraš prevarom?

Kakva prevara: život na Instagramu vs. pravi život

Znastvenici tvrde: ovi tipovi osoba će vas prevariti!

dečko prevara stvari

Još vijesti