Slika nije pronađena

Možda se još nikada nisi poljubila, a možda si već prava majstorica i obožavaš čuti novi trik. Nije bitno, ovo su trikovi koji će ti pomoći u oba slučaja.

Svaka osoba ima svoj stil i voli nešto drugo, ali ovo su trikovi koji uglavnom uvijek pale. Kod ljubljena je važno samo se opustiti i slušati/osjećati signale koje ti šalje osoba s kojom se ljubiš.


1. Zavodi ga – ne mora sve uvijek krenuti s pusom u usta. Lagano ga ljubi po vratu, pa po obrazima, pa u čelo. Natjeraj ga da jedva dočeka da mu daš 'pravi' poljubac.

2. Mijenjaj ritam – kreni polagano i senzualno, a kasnije promijeni ritam ljubljena u malo brži i strastveniji.

3. Gricni ga – u jednom mu trenutku lagano zagrizi (pazi da ne pretjeraš!) usnicu. Probaj skroz lagano da vidiš kako će reagirati, a ako mu se svidi, možeš to ponoviti još koji put.

4. Ljubi mu vrat i uši

– to su poznate erogene zone. Kad ga ljubiš po vratu nemoj pretjerati s grickanjem ili sisanjem kako mu ne bi nastao ljubavni ugriz, to je totalno OUT. Mnogim osobama paše ljubljenje ušiju tako da se to stvarno isplati isprobati.

5. Uzdahni

– ako želiš ispasti totalno seksi i zavodljiva možeš tijekom ljubljena ispustiti koji uzdah – recimo dok te ljubi po vratu. Uzdahe možeš iskoristiti kako bi mu dala do znanja što ti paše i što svakako želiš da napravi opet.


Foto: Unsplash

I.I.

Pročitajte još:

Ljubljenje je zakon - 9 stvari koje sigurno nisi znala (a trebala bi)

Što sve trebamo znati prije prvog poljupca - podijeli svoj savjet

Od navale adrenalina do vježbanja mišića: što se sve događa u našem tijelu dok se ljubimo

poljubac ljubljenje trik