Slika nije pronađena

Mlada pjevačica Ella Dvornik ima stvarno ludi stil, za svečane prilike i nastupe nosi gothic lolita look, inpiriran japanskim curama i crtićima. Ne boji se igrati niti šminkom i frizurom, pa uvijek stvori neki originalan, samo njezin  look. U moru slično obučenih pjevačica njezin je stil kao svjež zrak koji će osvježiti našu pomalo pospanu celebrity scenu. No, ako smatraš da je većina Ellinih kombinacija za tebe ipak preluda, evo jedne koja je originalna i svježa, a opet pogodna za tvoj svakodnevni ili večernji look.


Pronašli smo par sličnih komada u našim dućanima ako se želiš inspirirati njenim outfitom i šminkom.

Iako je toplije, zbog promjenjivog vremena dobro je sa sobom, posebno za večernje izlaske, ponijeti i laganu jaknu, poput ove kožne iz Manga (1, oko 1500 kn).

Već smo pisali o majicama sa printom
, a čini se da ih i Ella voli furati. Našli smo tri  slične njenoj u sivoj boji - bez rukava sa romantičnim cvjetnim printom je iz Vero Mode (2, oko 110kn), sa slatkim crtežom i porukom je Tally Weijl (3,oko 50kn), a treća koja poručuje  da se skuliraš je iz Onlyja (4,oko 60kn).

Ekscentričnu notu otu ovoj  kombinaciji najviše daju upravo trapke. Ella ih je baš dobro poderala, ali ako ti je to malo previše, odaberi sličan model, ali sa samo par niže postavljenih rascjepa. I mi smo našli u dućanima dva takva modela: svjetliji je iz New Yorkera (5, oko 300 kn), a tamniji iz Diesela (6.).

Čizmice su cool izbor za bilo koje godišnje doba, pa tako i za ovo promjenjivo proljeće. Ove slatke od gamoša su iz Deichmanna (7, oko 199kn).

Kao točku na i Ella je oči obojala plavim sjenilom, a odličnu nijansu naziva blue moon možeš pronaći u paleti Essence kozmetike (8).

Jasna Rausavljević
Foto: Damir Krajač/Cropix
Screenshot: YouTube

Ella Dvornik zvjezdani stil moda