gigi hadid

Uvijek mislimo da su šiške baš dobra ideja i točno ona promjena koja nam treba. Dok ih ne odrežemo. Onda lupamo glavom u zid i pitamo se zašto smo OPET to napravili iako smo već 10 puta rekli da nećemo više nikada.

Ili ih voliš ili ih mrziš, takva su frizura šiške. Pogotovo ravno odrezane šiške. Dobra su promjena ako želiš malo više osvježiti frizuru, ali zadržati sadašnju duljinu kose. Gigi Hadid nije jedan od onih celebova koji često mijenjaju frizuru, ali sada je objavila fotke na kojima je pokazala svoje nove šiške. Prije nekog je vremena promijenila boju kose iz svoje prepoznatljive plave u crvenkastu, a sada još i ovo. Potpuno novi look!  

Odlučila se za guste i dugačke šiške, a zbog boje kose, kao da joj ova frizura još više naglašava oči i njihovu boju, piše Teen Vouge. Iako mnogima ne stoji toliko dobro ova frizura, Gigi definitivno ne pripada u tu skupinu. A možda je samo pogodila pravu duljinu i oblik za svoje lice, ipak ona ima cijelu vojsku stilista i frizera iza sebe. Izgleda li ti bolje sa šiškama i crvenom kosom ili plavu kako je imala prije?

Nekako smo uvjereni da što god da Gigi napravi s kosom, super bi joj stajalo.

Pogledajte još:

Mnogi osuđuju Kendall zbog outfita kojeg je nosila na vjenčanju: 'Izgleda kao da želi užasno puno pažnje'Kim Kardashian nosi čudnovate čizme – hoće li to postati novi modni trend za zimu?

Čije frizure želimo kopirati? Top 10 slavnih osoba čije se frizure najviše pretražuju

Frizura šiške Gigi Hadid

Još vijesti