Slika nije pronađena

Celebovi imaju novaca za kupiti najskuplje proizvode za šminkanje i njegu, a kada koriste nešto što je jeftino i svima dostupno, čini se vjerojatnije da taj proizvod stvarno nešto i radi, jer zašto bi ga kupili kada imaju puno više drugih opcija.

Naši nam novčanici ne dopuštaju da kupimo nešto skupo za njegu lica samo zato što su drugi rekli da je dobro, radije ćemo pronaći neku jeftiniju verziju. Zato nam je uvijek drago kada se upravo jeftini proizvodi pokažu toliko odličnima da ih hvale i koriste svi, čak i mega bogati celebovi. Kylie Jenner i Lili Reinhart samo su neke od poznatih djevojaka koje se kada im se pojavi prištić s njim idu boriti uz pomoć Mario Badescu Drying Lotiona.

Ovo je samo jedan od koraka u njihovoj rutini njege lica i nije nešto što koriste svaki dan, a sigurno nije ni razlog zašto su im lica tako čista, ali kada im se pojavi prištić na licu, neki koji treba što prije isušiti da se makne i/ili učini manje vidljivim i upaljenim, ovo je njihovo magično rješenje. Cijena mu je oko 130 kn, ali bočica u kojoj dolazi je jako velika s obzirom na to koliko ti proizvoda treba za jedno korištenje.

Foto: Instagram bellahadid

Svi smo sumnjivi i ne vjerujemo baš celebovima kada se na Instagramu slikaju kako koriste neki proizvod, pogotovo kada je plaćeno sponzorstvo u pitanju. Tada mogu reći da je nešto najbolje na svijetu, ali nećemo im povjerovati tako lako. Za ovaj je proizvod hrpetina njih rekla da im je super, i to itekako popularnih celebova, ne wannabe influencera, a i pozitivne recenzije ljudi na web stranicama gdje se prodaje to samo dodatno potvrđuju. Osim njih dvije, u učinkovitost ovog seruma se kunu i modeli poput Belle Hadid, Stelle Maxwell te čak i Naomi Campbell.

Pogledajte još:

Novo otkriće! Puder koji će prekriti baš SVE – nema prištića ni crvenila koji će se vidjeti kada ga staviš

ANKETA Od slatke brinete do zanosne plavuše - koji look Selene Gomez ti se više sviđa?

Ovako se riješila prištića: Hailey Bieber otkrila svoj ljetni hack za čistu i lijepu kožu lica – i besplatan je!

celebovi serum za prištiće pozitivne recenzije mario badescu

Još vijesti