Slika nije pronađena

Haljina je u redu, dapače, izgleda odlično, ali onda kada joj pogledaš u lice, umrijet ćeš od smjeha. Jasno je iz aviona da je pretjerala s proizvodima za postizanje fejk tena. I to je uspjelo uništiti cijeli izgled.

Kako nekada mala, naizgled nebitna, sitnica može uništiti cijeli izgled u sekundi. Selena je to najbolje naučila na najgori način – tako da se dogodilo njoj. I to ne na nekom nebitnom događanju, nego na Met Gali, koja je događanje nad događanjima. Prošetala je crvenim tepihom tada oduševljena, a danas je zbog toga posramljena. Pretjerala je s fejk tenom i to se vidi. Zato što se radi o licu. Lice joj izgleda narančasto. U videu koji je snimila za Vouge ispričala je da je svjesna te greške. Zapravo su ona i njen tim samo htjeli dati joj malo boje, stavili su malo losiona za samotamnjenje i izgledalo je dobro i jednolično. Međutim, ono na što nisu računali je da će se proizvod nastaviti razvijati kroz noć, jer neki od ovih proizvoda tako jednostavno funkcioniraju. I tako je Selena tijekom Met Gale postajala sve narančastija, i što je najgore, nije to niti primijetila.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Narančasto lice joj je posebno dolazilo do izražaja zato što je imala bijelu haljinu. Kada je nakon Met Gale gledala fotke s crvenog tepiha, bila je užasnuta. Samo je čekala da ju kritičari sada razapnu zbog toga.

Kada se gleda cijeli izgled iz daljine, i ne kuži se toliko, ali s veće blizine je jasno da nešto na njenom licu nije kako treba biti. Ova joj se greška više nikada nije ponovila i ne igra se s fejk ten losionima prije crvenih tepiha.

Pogledajte još:

Svi misle da se ove cure mrze ALI: Hailey Bieber na suptilan način podržala Selenu Gomez

Selena Gomez snimila video kako ju trola osmogodišnja sestra – 'Sramotiš me'

Bellu Hadid uhvati sram kada se sjeti jednog outfita s crvenog tepiha – evo koji je to bio najveći fejl

Izgled crveni tepih Selena Gomez fejl

Još vijesti