Magdalena Ivić

Magdalena Ivić ima puno znanja o njezi kože i njenim savjetima uvijek vjerujemo. Ovih je dana podijelila nekoliko savjeta na Instagramu koji mogu pomoći očistiti kožu svakome, bez obzira na to koji tip kože i problem s kožom imaš.

Imati čistu i lijepu kožu na licu je nešto čemu svi težimo. Tražimo savjete na sve strane i pokušavamo različite proizvode. Bitno je da ne vjeruješ baš svakome na društvenim mrežama, već da tražiš savjete od onih koji ipak imaju nešto znanja i ne reklamiraju samo stvari zato jer imaju u tom trenutku sponzorstvo s nekim brendom. Jedna domaća skincare influencerica kojoj vjerujemo jer ima znanja o koži je Magdalena Ivić ili na društvenim mrežama Skinlosophy. Osim što je velika skincare entuzijastica, također je netko tko je studirao medicinu, što joj daje dodatni kredibilitet. Ovih je dana podijelila brdo korisnih savjeta koji će ti pomoći očistiti kožu lica i učiniti ju najljepšom ikada. Nemoj samo očekivati promjenu u tri dana, već daj par mjeseci vremena – par mjeseci u kojima ćeš cijelo vrijeme biti dosljedna ovim navikama.

 

 

1.Duplo čišćenje
Samo skinuti šminku micelarnom ili gelom za umivanje nije dobro za tvoju kožu jer tako nećeš u potpunosti skinuti šminku. Kada skidaš šminku, uvijek neka to bude u dva koraka.

2.Pronađi koji je tvoj glavni problem kako bi ga znala riješiti
Magdalena je podijelila nekoliko slika s problematičnom kožom i napisala koji je problem na kojoj od fotki. Samo trebaš pronaći kojoj je koži na slikama tvoja najsličnija.

3.Ne preskači kremu za lice
Kakav god da imaš tip kože, hidratantna krema je obavezna. Za one sa suhom kožom Magdalena preporučuje kreme na kojima piše da su hranjive, a za one s masnom kožom preporučuje one na kojima piše da su hidratantne.

4.Imaj za lice poseban ručnik koji ćeš redovito mijenjati

5.Mijenjaj jastučnice minimalno jednom tjedno

6.Pokušaj što manje dirati lice rukama

7.Drži se svoje skincare rutine jer ako ćeš preskakati dane neće bit efekta

 

 

Također je otkrila i koji su to savjeti zapravo beskorisni – a koje često možemo čuti. Ovo su oni savjeti na koje se ne trebaš fokusirati jer iako nisu loši, neće ti niti pretjerano pomoći.

1.Piti puno vode

2.Izbjegavati masnu hranu ako imaš prištiće

3.Neki se sastojci poništavaju ako ih koristiš zajedno

4.Koristiš previše sastojaka u isto vrijeme


Svaki je od ovih savjeta dodatno i objasnila zašto nema smisla pa baci oko i kreni na put do svoje bolje i čišće kože.

Skincare njega kože čista koža Koža lica Magdalena Ivić savjeti za njegu kože skinlosophy navike za čistu kožu preobraziti kožu

Još vijesti