Slika nije pronađena

Svi imamo onu jednu prijateljicu koja svugdje kasni, a ako ju nemaš, vjerojatno znači da si to onda ti... Bez obzira na to kasniš li ili ne, moraš nabaviti novi sat! Istina, da, sada možeš pogledati koliko je sati i na mobitelu, ali sat je i prekrasan modni dodatak.

Novi 'it' modni dodatak

Vjerojatno se baš zbog toga sve češće nalazi na rukama svjetskih i domaćih modnih bloggerica te influencerica, od Chiare Ferragni, Kylie i Kendall Jenner, pa do Željke Molnar i Ane Karadžole. Svi nose satove!


 I dok postoji mnoštvo različitih satova, u posljednje vrijeme se svi okreću jednostavnim satovima s minimalističkim detaljima. Definitivno najpoznatiji takvi satovi su oni od marki Rosefield i Cluse, koji su započeli novi trend! Osim što su lijepi i pašu nam na sve outfite, super izgledaju i na fotkama na Instagramu!

 U pravi sat se svakako vrijedi uložiti jer to nije nešto što traje mjesec, dva, već godinama. Ako želiš imati jedan od ovih fashion satova koje viđaš po Instagramu, pogledaj što sve nude brendovi Rosefield i Cluse. Njihove se cijene kreću od  650 kn pa do 1.200 kn.
(Watch centar, 759 kn)

Ako još uvijek nisi spremna na takvu investiciju, donosimo ti nekoliko jeftinijih verzija. Možda neće potrajati koliko bi i 'prava' stvar, ali ovu sezone će izdržati!
(Bershka, 129, 90 kn)(Bershka, 129, 90 kn)(H&M, 17,99€)

Foto: Bershka/H&M/Watch centar/Instagram/Profimedia

A.Š.

Pročitaj još:

Satovi uvijek pokazuju isto vrijeme - znaš li zašto su namješteni na 10:10?

OMG Kuda ide moda - kako vam se sviđaju ove trapke ili hlače?

Moda 21. stoljeća – doba modnih blogerica, muških haltera, chokera, poženitisa i bakinih papuča

Moda satovi Kylie Jenner

Još vijesti