zimski outfit

Ako tako kaže Tommy Hilfiger, onda to mora biti modna činjenica. Vlasnik ovog popularnog brenda možda nije toliko poznat i da ga negdje vidiš ne bi niti znala da je to on, ali njegov je modni brend trenutno na svom vrhuncu slave.

Nikada brend Tommy Hilfiger nije bio toliko popularan koliko je posljednjih godina. Odjednom svi žele njihove jakne i hoodice. Njihovi su odjevni komadi postali prepoznatljivi po svom logu koji je uvijek uočljiv, što god da nosila. A što kaže vlasnik tog uspješnog brenda? U koje se komade odjeće treba uložiti jer su itekako bitni za tvoj stil? Ima 5 njih koje svaka cura jednostavno mora imati u ormaru, piše Tportal. Radi se o klasicima koji su u trendu sada i biti će u trend zauvijek. Zato sigurno nećeš nikada požaliti njihovu kupnju, a i dobro će ti doći kod slaganja outfita.

1.Obična bijela košulja

Jedna od onih stvari koje djeluju preozbiljno, ali koja će ti dobro doći i više puta nego što misliš. Uz prave dodatke može biti komad za svečanije prigode, ali i za svaki dan.

2.Hlače koje ti stoje kao da su krojene za tebe

One jedne traperice koje ti savršeno stoje i u kojima se osjećaš kao da model. Baš te, to je ono što ti treba. Nigdje ti ne vise, nigdje te ne zatežu, a stražnjica ti u njima izgleda top. Barem jedne traperice u tvom ormaru moraju biti ovakve. Nije bitno kakav su model, samo da ti stoje TOP.


3.Klasični sakoU boji koja se najbolje uklapa uz ostatak tvog ormara. Koliko god ružičasti sako izgledao privlačno, ako se ne uklapa uz tvoju ostalu odjeću, vjerojatno ga nećeš nositi. S druge strane, neki klasični model u neutralnoj boji može biti spas koji će učiniti da izgledaš više stajliš čak i kada nosiš hoodicu.

4.KaputZimske su jakne super, ali kaput je klasik. To zna i Tommy i zato je kaput sljedeća stvar na ovoj njegovoj listi. Nosit ćeš ga godinama i nema zabrinjavanja da se sljedeće zime neće nositi.

5.Upečatljivi sat ili komad nakitaI zadnja stvar nije zapravo odjeća već modni dodatak. I to onaj modni dodatak koji će ukrasti svu pažnju – upečatljivi sat ili komad nakita. Onaj jedan na kojem će se zaustavljati pogled i za koji će te svi pitati gdje si to kupila.

I to je to! Glavne stvari koje svaka cura mora imati jer ih se uvijek može nositi iznova i za različite prigode.

Pogledajte još:

Tajice kao glavni dio outfita: 5 odjevnih komada koji će učiniti da izgledaju više dotjerano

Haljine koje su u trendu i odlične su za zimu – s ovih 5 definitivno ne možeš pogriješiti

Podigni svoj stil na višu razinu ove zime: 7 komada odjeće koje trebaš zamijeniti za njihovu moderniju verziju

Moda komadi odjeće tommy hilfiger 5 glavnih

Još vijesti