Slika nije pronađena

Čak ni ne moraš slagati neke posebne i jako komplicirane frizure. Sve ove ukrase za kosu možeš staviti na vrlo jednostavna načine koji ti neće uzeti puno vremena i koji će ti uspjeti iz prve, a krajnji će rezultat biti i bolji od očekivanog.

S obzirom da se radi o ukrasima za kosu koji će dati ono nešto cijelom outfitu, moraju biti uočljivi, a ovo je jedan koji neće toliko odskakati koliko će ostali. Velike kopče za kosu kakve sigurno ima doma tvoja mama ili kakve i ti koristiš da učvrstiš kosu kada se ideš tuširati, veliki su trend ove godine.

Frizura i ukrasi za kosu koje koristiš bitan su dio outfita. Nekada je to sve što ti treba kako bi zasjala. Prije nisu bili toliko popularni i svi smo nosili obične gumice za kosu, rajfove koji nisu bili ništa posebno i kopče čija je glavna funkcija samo bila da nam drže kosu što dalje od lica. Sada su ukrasi za kosu prešli na novi level. Sve je postalo sjajnije, dramatičnije, više kul, a i ima i puno veći izbor u dućanima. Nikada nismo posvuda vidjeli ovoliko rajfova koliko ih ima trenutno. Zašto to ne iskoristiti? Najjednostavnija odjevna kombinacija može izgledati extra uz prave ukrase za kosu koji će ukrasti svu pažnju. Ovo su oni koji su trenutno veliki hit i koji izgledaju malo posebnije, a s kojima možeš napraviti jednostavne frizure gotove u tren oka.

1.Baršunaste mašna

Baršunasti odjevni komadi i ukrasi za kosu dolaze u modu s hladnijim jesenskim  i zimskim razdobljem. Nekako se ovaj materijal veže za doba godine koje nam upravo dolazi, a možeš ga isfurati i na kosi. Gumice za kosu koje na sebi imaju veliku baršunastu mašnu izgledaju kao da si ih posudila od neke Disney princeze. Možeš ih nositi tako da napraviš polu rep.

2.Velike špangice

Običan rep izgledat će odmah posebnije ako sa strane tvrdoglavi pramen prikopčaš velikom špangicom nego da staviš samo običnu malu crnu kao i inače. S ovako većom špangom možeš učvrstiti i šiške sa strane ako imaš duže ili samo napraviti razdjeljak na stranu i raspuštenu kosu ukrasiti njima. Biraj boje, oblike ili ukrase na njima s obzirom na to kakav je tvoj stil. Možeš staviti jednu, dvije, tri, kako ti god dobro izgleda.

3.Rajf s perlama

Više extra od ovoga ne može. I ove se sezone nastavljaju nositi rajfovi, a jedan stil koji najviše hvata pažnju su oni s perlama. Staviš ga i u tren oka izgledaš glamuroznije. Ovakvi su rajfovi jedni od najpopularnijih 2020. godine, a još nije kasno ni da ga ti profuraš uz svoje kombinacije.

4.Velike kopče u stilu 90-ih

Od trenutka kada su ih influencerice počele nositi, svi su ih htjeli. Od jednobojnih do onih s uzorkom, kakve god bile, ali kopče su tu kada ti treba brza i moderna frizura.

5.Scrunchie gumice od satena

Scrunchie gumice za kosu su još jedan stari trend koji je prije nekog vremena oživio i još je uvijek jako popularan. Svezati kosu u rep je najjednostavnija frizura moguća, super je za trenutke kada nemaš puno vremena, a izgledat će puno bolje ako umjesto neke obične gumice staviš scrunchie i još ako je od nekog posebnog materijala, još bolje. Satenske gumice će biti i nježnije za tvoju kosu, što je samo još jedan plus.

6.Beretka

Dodatak za kosu, tj. glavu koji je ove jeseni na vrhuncu popularnosti je beretka. Ovakve kapice izgledaju slatko, a dodatno ih je proslavio lik Emily iz serije 'Emily in Paris'. Osjećat ćeš se kao moderna Francuskinja s jednom na glavi, a i grijat će te kada je ujutro malo hladnije.

7.Minimalističke špangice

Još jedan način za prebaciti poglede s odjevne kombinacije na kosu je da ju ukrasiš s hrpom minimalističkih špangica. Hoće li to biti one obične crne ili u nekoj drugoj boji, ovisi i o tvojoj boji kose i onome što ti najbolje odgovara uz boje odjeće koju nosiš taj dan. Uzmi ih samo hrpetinu i naslaži na kosi jednu ispod druge. Gdje i kako ćeš ih staviti, ovisi o frizuri kakvu planiraš napraviti. Da budu još više kul, možeš ih slagati i u X, jednu preko druge.

Foto: Shutterstock.com - Dmitri Gromov/ Shutterstock.com – margostock/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Veliki jesenski i zimski trend 2020. godine: Kako nositi i kombinirati veste bez rukava?

Savjeti za šminkanje koje trebaju znati sve cure s masnom kožom – ovako će vam šminka izdržati dulje na licu

Modni savjeti za niske cure: Ovih 6 stvari uvijek trebaš imati na umu pri slaganju odjevnih kombinacija

Moda posebni ukrasi za kosu Kosa Frizura stil moderno Popularno ukrasi za kosu

Još vijesti