Crveno roze kombinacije

Mnogi misle kako su neke boje i kombinacije nespojive te ih iz toga razloga ni ne žele nositi. U tom slučaju, nitko ne želi nositi te neke kombinacije jer ih svi smatraju nespojivima, a rijetke su one cure koje su zaista hrabre da te iste kombinacije isfuraju na zaista dobar način.

Mnoge cure misle da je lijepo samo ono što je moderno, no to nije uvijek tako. Ako je nešto moderno, to ne mora značiti i da je lijepo jer postoje stvari koje nisu moderne, a da izgledaju top! Takva je situacija i s nekim 'nespojivim' bojama i kombinacijama koje i nisu možda popularne pa ih mnogi degradiraju upravo zbog toga. Jedna od tih 'nespojivih' kombinacija je ona gdje se kombinira crvena i roza ili ljubičasta boja. Istina je da se radi o jarkim bojama koje zaista iskaču iz cijelog outfita, ali to ne znači da ti isti outfiti ne mogu izgledati dobro.

1.Crvene hlače i roza majica

Crveno roza kombinacija

Foto: Screenshot/Instagram - @guerra_sarah

Crvene hlače visokog struka u kombinaciji s bilo kakvom rozom majicom mogu izgledati ne samo dobro, nego odlično! Kombinacija se može podići na još višu razinu ako se radi o nekoj običnoj roza majici kako bi hlače došle do još većeg izražaja.

2.Roza haljina i crveni dodaci

Roza haljina

Foto: Screenshot/Instagram - @estyrabayov

Još jedna odlična kombinacija u ove dvije 'nespojive' boje je roza haljinica, ali s crvenim modnim dodacima poput obuće, šešira, torbice i slično. U tom slučaju kombinacija boja može biti i obrnuta, odnosno da je cijela haljinica crvena, a da su modni dodaci rozi, a to sveukupno će biti jedan veliki top!

3.Džemper sa svim bojama

Džemper

Foto: Screenshot/Instagram - @indiaamoon

Do sada smo spominjali outfite gdje se može kombinirati roza s crvenom u nekim drugačijim izdanjima, ali ovaj džemper dokazuje kako se ove boje mogu spojiti u jedan komad, a i dalje izgledati odlično.

4.Crveni kaput i roze hlače

Crveno roza kombinacija

Foto: Screenshot/Instagram - @juliannawilde

Ukoliko imaš crveni kaput i misliš kako ti on ne odgovara na tvoju rozu kombinaciju – varaš se! Ovo je samo još jedan od onih dobrih primjera gdje se crveni kaput može kombinirati s ostatkom outfita u rozoj boji ili u obrnutoj varijanti gdje je kaput taj koji je rozi, dok je ostatak outfita crveni.

5.Crveno roza košulja/haljina


Crveno roza košulja

Foto: Screenshot/Instagram - @triceboutique

Za one koji ipak teže jednostavnosti, ova košulja/haljina je idealna za njih, a ima dva lica – jedno je naravno u crvenoj, dok je drugo u rozoj boji! Ova haljinica može biti idealna za ljeto, ali i za zimu kada može poslužiti kao tunika s nekim fora trapericama ispod nje.

Pogledajte još:

Jeftini komad odjeće zbog kojeg će tvoji zimski outfiti izgledati skupo i luksuzno - imaš li ga?

Ako ne znaš što obući na doček, ove ideje će ti olakšati izbor - čak i ako se ne želiš sređivati

Vlasnik brenda Tommy Hilfiger otkriva 5 komada odjeće koje svaka cura MORA imati u ormaru

Moda crveno roza ideje odjevne kombinacije outfiti

Još vijesti