Slika nije pronađena

Hladni dani su nam stigli, a niske temperature nas često natjeraju da se zabundamo i spas potražimo u toploj odjeći. No, to nikako ne znači da se trebamo odreći raznih kombinacija niti da smo osuđene na traperice i hlače. Uz prave dodatke poput toplih čarapa, tajica, štucni i tople obuće i ove zime možemo uživati u suknjama.

Duge, kratke, od školske do one za izlaske, suknje se lako kombiniraju uz čizme i zimsku obuću, a kako bi bez muke složila svoju kombinaciju donosimo ti par 'it komada' uz koje si sigurno i ove zime u pravom društvu.

Pletene, vunene i naprosto neodoljive

Uz šarmantne vunene suknje definitivno nema zime. Kada dolaze s uzorkom kao što je npr. nordijski, odlično izgledaju uz majicu neutralne boje poput sive ili pak uz neki modni dodatak kao što su narukvice u boji.


Neizbježni volani

Ove sezone su apsolutni hit, bilo da se radi o trendy peplumu ili nam pak već dobro poznatoj suknji na volane, koja odlično izgleda uz čizme. Možeš ih kombinirati uz košulju ili usku majicu, a idealne su za izlaske.


Minice

Kako nam ne bi bilo hladno, u pomoć nam priskaču vunene čarape i štucne, koje se lako s njima kombiniraju. Odlučiš li se za suknje s uzorkom (npr. kariranim ili cvjetnim) uz njih nosi jednobojne čarape tamnijih boja.


Duge i romantične

Maxi suknje upečatljive su u gotovo svakoj kombinaciji, a posebno su chic uz klasične čizme do koljena. Pripazi samo da suknja ne bude preduga i da se ne vuče po podu. Također, ove suknje vole i razne dodatke, poput većih torbi i nakita.


Sonja Curi
Foto: Polyvore.com

suknje Moda trend zima

Još vijesti