Trendy suknje

Suknje su nekim curama neizostavan komad kojeg moraju imati u ormaru i to u različitim bojama, modelima i veličinama kako bi odgovarale na sve modne kombinacije. Suknje su po tom pitanju dosta zahvalne jer zaista nije potrebno puno truda da uz njih kombiniraš ostatak outfita.

Za ovu godinu najavljuju se neki zaboravljeni modeli i krojevi suknja koje nismo vidjeli već nekoliko godina. Moramo priznati kako se pojedinim modelima izričito veselimo jer su se iz prošlosti ponovo vratili u modu, dok su drugi ostali isti. No, jedna zajednička stvar im je ta da svi modeli izgledaju predobro kada se pravilno kombiniraju s ostatkom outfita, a mi donosimo baš taj popis suknja koje će biti u velikom trendu 2022. godine, piše Who What Wear.

1.Maxi iz 90-ih


Maxi uske suknje su bile popularne još 90-ih godina prošlog stoljeća, a sada su opet u velikom trendu! Vraćaju se na modnu scenu u raznim kombinacijama i bojama, a mogu se nositi tijekom svih godišnjih doba! Zimi se mogu odlično kombinirati s čizmama, dok ljeti odlično pristaju uz neke otvorene sandale.


2.Asimetrična

Asimetrična suknja nije bila popularna nekoliko godina, no sada se najavljuje kao jedan od onih modnih trendova koje moramo imati u svojem ormaru. Asimetrične suknje mogu dati totalno drugačiju dimenziju cijelom outfitu zbog drugačije dužine svih modela.

3.'Poslovna'

'Poslovna' suknja je naziv za one suknje koje su napravljene od malo drugačijeg i čvršćeg materijala u odnosu na one obične jer se radi o modelima koji naizgled izgledaju poslovno, a zapravo se mogu kombinirati na razne druge načine koji nisu poslovni.


4.Crna kratka

Kratka crna suknja je definitivno jedan od onih komada koje moramo imati u svojem ormaru, a očito je kako su one i dalje u trendu jer uz pomoću njih možeš napraviti doslovno bilo kakav outfit i istovremeno će on izgledati odlično!

5.Suknja koja hvata pogled

Suknje koje hvataju pogled su sve one koje su dostupne u raznovrsnim bojama i s različitim printevima. U tu kategoriju spadaju sve kričave i žarke boje, dijamantne suknje, kao i životinjski printevi, poput printa zebre ili leoparda.

Pogledajte još:

Cura objasnila razliku između outfita koji pokazuju da imaš stila i da nemaš stila – ljudi ju napali

Cipele koje ove godine imaju veliki modni povratak – obožavaju ih i gotičarke i girly slatkice

Zbog 'Euphorie' se rasprodao jedan outfit koji inače vjerojatno ne bi nosili - ima i listu čekanja!

Moda trend suknje Modne kombinacije 2022.

Još vijesti